Tiszántúl, Kelet Magyarország tényleg egy más világ?
Nekem még sajnos nem volt lehetőségem szétnézni ott, mert nagyon nyugatra lakom! De aki volt azt mondta össze sem lehet hasonlítani.
Tudnátok nekem filmeket mondani ami a "keleti életet" mutatja be?
Nem tudom nyugatabbra mi a helyzet, de itt munka igen kevés van, sok gondot okoznak a cigányok. Szabolcsi vagyok. Hogy mekkora az összetartás? Nem hiszem, hogy nagyobb, mint nyugaton, talán mivel több a cigány, ezért többen is utálják őket, így ha valaki bajba kerül, akkor annak jobban segítünk.
De amúgy nem úgy kell elképzelni, hogy egy romhalmaz vagyunk :D Bár itt mostanában építgetnek dolgokat, de ezeket is - mint egy két helyről kiderült - nem azért csinálják, mert jó lenne, ha csinálnák, vagy mert van annyi pénz, hanem mert vissza kell téríteni bizonyos dolgokat. Egy két város olyanokat fizettetett a lakosaival, amiket nem is kellett volna, ezért vannak most pl. csatornázások, ilyesmi. Tiszavasváriban viszont kelethez képest elég jó a helyzet, olvass utána.
9-es.""Gondolkodj! 5 ó val kevesebbet dolgozom effektív és még is 2× annyit keresek.
Na ez az igazi hátas!""
Ez tényleg igazi hátas! :) 5 órával kevesebb meló,20 órával több utazási idő! Hogy mekkora buli,én is dobtam egy hátast,de tényleg.Te is gondolkozz!
Uhhh ez a Paszport nagyon jónak néz ki, de nCore-on sajnos nincs fent! :(
Honnan lehetne letölteni?
Szerintem nem filmeket kéne nézned, ha nem eljönni egyszer a környékre.
Én nem igazán látok különbséget, pedig itt élek, igaz nagyvárosban (Nyíregy). Akinek van normális végzettsége és szeretne dolgozni az tud is. Nem tudom máshol milyenek a fizetések, de mi még sosem nélkülöztünk semmit, igaz a szüleim sokat dolgoznak főleg anya, mert vezető beosztású.
Megvan mindenünk, ami a "nyugatiaknak", nem tudom ki találta ki, hogy ez egy teljesen más, elmaradott világ, de az még nem járt erre az biztos. Rengeteg fejlesztés és építkezés volt a városban az elmúlt években.
Cigányok máshol is vannak, engem személyesen még nem bántott egyik sem, sem az ismerőseimet. Persze elég idegesítő, mikor teleszemetelik a buszmegállókat, meg mikor a börtönnél állnak családostól és kívülről ordítoznak befelé a rokonaiknak (főleg, hogy ez a belvárosban van). Egyébként nem igazán bántják az embert, ha csak nem megy a cigánysorra és a rosszabb helyekre, de ilyen városrész Pesten is van). Persze lopások azok vannak, nem hiába ülnek a börtönben. (szerencsére nem a mi környékünkön)
Lehet hogy a kisebb falukban ez máshogy van, de egy városban nincsenek érezhető különbségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!