Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem értem? Be kell jelenteni...

Nem értem? Be kell jelenteni mindenkinek aki földtulajdonos hogy mennyi földel rendelkezik de egy levelet sem kaptunk róla hogy ezt be kell jelenteni 2013. 02. 01. -ig.

Figyelt kérdés

2013. febr. 7. 15:59
 1/8 A kérdező kommentje:
Azt mondták hogy drága levélben értesíteni mindenkit de a bírságok kipostázása már nem drága. Mi folyik ebben az országban kérem?
2013. febr. 7. 16:01
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

A határidő március 30.

Az adatlapot a belinkelt oldalról is letőltheted.

Ha az adataidban nincs változás, akkor fizetned nem kell.

A kiskerteket nem kell bejelenteni, (mint ahogy az elenzék hírdeti) csak a termőfőldnek nyilvánított terűletet.

2013. febr. 7. 16:17
 3/8 A kérdező kommentje:

van egy hobbi kertünk testvéremmel közösen 200 szögöl és akkor ez beletartozik vagy sem?

Felhívtam egy xy számot amit találtam azon az oldalon de ott meg azt mondták hogy be kell jelenteni de már nem ingyenes a bejelentés 6000 Ft egy "káosz"

2013. febr. 7. 16:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Itt megpróbálják elmagyarázni:

[link]

2013. febr. 7. 17:08
 5/8 A kérdező kommentje:

Ez nem vitt előbre ezen is az áll hogy ingyenes és mégis fizetni kell angolosan "WTF???"

De valóban mi az értelme azon kívül hogy így beszedik a nagy lóvékat, amikor már egyszer vételkor meg lett fizetve az illeték és a földhivatalok tudnak is kinek hol milyen föld területei vannak értelemszerűen. Ennek se füle se farka törvény lett a vége.

2013. febr. 7. 18:12
 6/8 doboszoli ***** válasza:

Drága a levélbeni értesítés?

És a "nemzeti konzultáció" ingyenes volt? Vagy a holló hozta?

Közröhej.

2013. febr. 7. 18:47
 7/8 A kérdező kommentje:
2013. febr. 7. 19:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez egy újabb gyorsan kitalált pénzlenyúlás, ami úgy működik, hogy:

1.Nem tájékoztatnak előre, így sokan nem fognak róla tudni és őket jól meg lehet majd bírságolni.

2.Ha előre tudják, akkor is csak annyit érnek vele, hogy nem lesznek büntetve, viszont a 6000Ft regisztrációs díjat(pfeh! a gyomrom forog már ettől a szótól is!), úgyis be kell fizetni.

3.Az egésznek baromira semmi más értelme nincs, mint az, hogy a csóró zsebéből megint kipréseljenek az élősködők néhány forintot!

Még turkálnak egy kicsit az egyszeri halandó zsebében és háza táján, vajon mije van??

2013. febr. 7. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!