Most a kormány hogyan is viszonyul akkor az oroszokhoz?
Figyelt kérdés
Mert amíg Orbán Viktor Putyinnál volt látogatóban,és az Oroszországgal való jó kapcsolatról beszélt,itthon a párt csatornáján (Hír TV) folyamatosan mennek a russzofób,Oroszországot és az egykori Szovjetuniót lejárató műsorok.Nem köpönyegforgatás ez egy kicsit?2013. febr. 6. 13:09
1/13 anonim válasza:
Hír TV baloldali , mindent lejárat , kimagyaráz , kiforgat.
A ballibsik azt is bemagyarázzák neked hogy hogy lehet a rövid gatyát kitérdepelni.
2/13 anonim válasza:
Eddig én úgy tudtam, hogy a HírTV a Fideszé, de lehet, hogy rosszul tudtam,
3/13 anonim válasza:
Csak az Echo TV Fideszes meg Jobbikos.
A többi balos.
4/13 anonim válasza:
Értem. És az Echo inkább kihez húz?
5/13 anonim válasza:
Változó , hol Jobbik hol Fidesz.Csak simán jobboldaliak ,az ő dolguk a baloldal lejáratása.
7/13 anonim válasza:
8/13 Shai-Hulud válasza:
Hogy viszonyul?
Hát most, hogy Orbán vezér elfoglalta Kádár helyét, szerinte akár vissza is jöhetnének.
Kell valaki aki fenntartja a rendszert!
9/13 Shai-Hulud válasza:
A Hír tv mint baloldali??? :-DD
Hát attól függ, honnan nézzük. Az Echo tv felől nézve valóban baloldali. Az összes többi felől nézve viszont jobboldali.
10/13 A kérdező kommentje:
Ez mind szép és jó,de kilenc válaszból kb. 1 volt az,ami a kérdésre válaszolt.
2013. febr. 6. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!