Hogy lehet a Jobbiknak Dr. Morvai Krisztina, egy világhírű emberjogi aktivistája, e párt Eu- parlamenti képviseletének vezér alakja?
Hogy lehet a "Magyar náci pártnak", a Jobbiknak Dr. Morvai Krisztina, egy világhírű emberjogi aktivistája, e párt Eu- parlamenti képviseletének vezéralak Ez a nő, miként lehet egy rasszista párt vezetője. Ezt nem tudom megérteni. Vagy nagy csalás van a média által sugallt vízióban vagy kacsa az egész előélete(Én az előbbire szavazok)?
Budapesten született 1963-ban. Szülei Fekete Klári divatmodell és Morvai Miklós közgazdász. Az ELTE Apáczai Csere János Gimnáziumában érettségizett biológia-latin tagozaton, majd az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán szerzett diplomát 1986-ban cum laude fokozattal. Egy évig ügyvédjelölt volt a Pest Megyei Ügyvédi Kamara alkalmazásában, majd bírói szakvizsgát tett. 1987-től mind a mai napig az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Büntetőjogi Tanszékén tanít, jelenleg docensi beosztásban.
1989-ben Londoni Egyetem Kings College Jogi Karán tanult, ahol a Master of Law (LL.M) tudományos fokozatot nyerte el. 1993–94-ben az Amerikai Egyesült Államokban, a Wisconsini Egyetem (Madison) Jogi Karán tanított, 1995-ben az évet Strasbourgban töltötte, ahol az Európai Emberi Jogi Bizottság jogászaként dolgozott.
2003-ban kapta meg a PhD fokozatot, disszertációját a családon illetve párkapcsolatokon belül elkövetett erőszakos bűncselekmények büntető anyagi és eljárásjogi, valamint kriminológiai összefüggéseiről írt. 2002–2006 között az ENSZ CEDAW bizottságának tagja volt.
Látom, véget ért a nyári szabadság a provokátoroknak is...
A Jobbik még mindig nem náci párt, de sajnos ahhoz, hogy erről meggyőződj, olvasni kell és az komoly szellemi erőfeszítés.
A Jobbik nem is rasszista úgy egyébként. Én még nem hallottam tőlük olyan nyilatkozatot, miszerint csupán a bőrszín vagy nemzetiség alapján meg kellene különböztetni az embereket. Igen, beszélnek a cigánybűnözésről, de én még nem hallottam, hogy a cigányokat ki kellene irtani, meg kellene szüntetni a jogaikat... Csupán annyit, hogy a cigánybűnözést fel kell számolni és azt hiszem, ez egy jogos társadalmi igény.
Egyébként meg az emberi jogok tisztelete összefér a Jobbik programjával (legalábbis azzal, amit az EP-választásokon hirdettek meg). Vagy te nem így gondolod?
Éppen erről beszélek. Hogy fér össze egy rasszistának kikiáltott párttal az ember jog? Morvai Ember jogi aktivista, de rasszista fajüldöző. Nem a jobbikosoktók kérdem, mert nekem 1 hete felnyílt a szemem csak a többi hülyétől kérdem ezt. Miként fér össze e személyiség a rasszizmussal? Tudod hülye voltam eddig és elhittem, hogy a tv-k általam olvasott megyei lapok igazat írnak. Viszont myvipen valaki elküldte ezt a wiki oldalt és ledöbbentem.
Ezek szerint még sem vagyok teljesen hülye.
Ezért várom a többi ember válaszát. Lehet, hogy provokatív a kérdés, de számomra igen sokat jelentenének e válaszok.
Nagyon egyszerű:rájött,hogy nem a romák jogaiért,érdekeiért kell vinnyogni(ezt teszi épp elég idióta,mindet kötelezném,hogy lakjon,éljen közöttük,hamar megjönne az eszük,miután megvernék,késelnék vagy kirabolnák őket).
Az áldozatokat kell védeni,nekik több emberi joguk van,mint a lincselő bűnözőknek.
Ilyen egyszerű ez.
A média MINDIG hazudik,ezt tudhatnád már.
Igen tisztelt vérkommunista, félzsidó, félcigány, tökhülye barátom!
Egész egyszerű a kérdésedre a válasz. A Jobbikot összekeverted valakivel. Nem nácik. Nemzeti érzelműek.
(Bocs, de bírom a hülyéket)
"Igen tisztelt vérkommunista, félzsidó, félcigány, tökhülye barátom!"
Hát igen, a Jobbik nem rasszista, csak a tagsága meg a szavazói :DDDDD
És akkor mi van?
Csak az nem rasszista,aki nem kénytelen köztük élni.
"És akkor mi van?
Csak az nem rasszista,aki nem kénytelen köztük élni."
De akkor már legyetek büszke rasszisták, ne mondogassátok folyton, hogy nem vagytok azok.
A jobbikosok legröhejesebb tulajdonsága, hogy kijelentik, hogy ők nem rasszisták, aztán a következő pillanatban már dől belőlük a rasszista szöveg. Meg kijelentik, hogy nem nácik, de ha valaki rosszat mer szólni Hitlerről, már mondják a mantrát arról, hogy a történelemkönyvek hazudnak, meg Hitler igazából milyen jó fej volt stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!