Mégis hogyan jönnek ki az ekkora rezsiszámlák?
Figyelt kérdés
Az egyik műsorban volt egy nő aki közel 120ezret költ rezsire. Pl 11 ezret vízre havonta. Kérdem én hogy mire költ el egyedül ennyit? mi mondjuk úgy hogy másfélen vagyunk és így kerül 2500 forintba. Akkor 30 ezret gázra. Mi olyan 90-95 négyzetméterre 18 ezret.2013. jan. 30. 23:08
11/13 anonim 

válasza:

3-4 éve mi hárman laktunk Pécsen egy másfél szobás lakásban, fejenként fixen 20 ezer Ft volt havonta (nem volt lepukkant a lakás, bár luxuskörülmények sem voltak, de a belvároshoz közel volt).
Persze azóta bőven emelkedhettek az árak, de nem hinném, hogy ekkora mértékben.
12/13 anonim 

válasza:

Mi panelba lakunk és 45 a rezsink. Még ezt is sokallom, pedig TV nincs is beköttetve, a közös költség miatt ilyen sok, ami 20e Ft, de fogalmunk sincs mire dobjuk ki ezt a pénzt, mert semmi látszata, nincs felújítás, lift sincs a házban. Remélem lesz majd közös képviselőcsere.
13/13 anonim 

válasza:

A másik meg amit nem értek, hogy hogy lehet vkinek pl. több százezres tartozása távhőhöz, vagy akárhova...m én ilyet is olvastam már. Hát én nem fizetem 2 hónapig, már jön az értesítő, anyósoméknál is kapcsoltak már ki áramot 3 hónap nemfizetés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!