Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez lenne Tarlós új trükkje a...

Ez lenne Tarlós új trükkje a hajléktalanok ellen?

Figyelt kérdés
[link]
2013. jan. 25. 15:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
38%
De az ilyennek adni kellene egy ezrest meg egy MÁV jegyet Bécsbe vagy Párizsba, hogy menjen a francba. Onnan meg majd nem tud vissza jönni mert semmije sincs ha meg vissza akar jönni akkor végre elmegy dolgozni.
2013. jan. 25. 17:05
 12/18 Vadkan01 ***** válasza:
35%
Piskóti úr maga aztán nem szereti a hajléktalanokat, de észrevettem milyen az értékrendje munkanélküli=rossz dögöljön meg, van munkája=tökéletes, tehát mivel a politikusok (párttól függetlenül) mind jó, mert ugye van munkájuk. Néha magába nézhetne és akkor kiderül, hogy angyalt vagy ördögöt lát.
2013. jan. 25. 17:28
 13/18 anonim ***** válasza:
11%

Na jól van el lehet kussolni, könnyű a gép mögül okoskodni.

Kérdezz meg egy olyan embert, aki foglalkozott már csövesekkel.

Én polgárőrként nem eggyel találkoztam már, az összes egy mocskos semmirekellő.

Behugyoznak, beszarnak, garázdálkodnak, rongálnak.

Akik bent vannak öregotthonban azok meg még a nyálukat is verik, h ez szar meg az szar, mikor meg segíteni kellett volna havat lapátolni akkor mind eltűnt...

Ennyit erről...

2013. jan. 25. 18:11
 14/18 anonim ***** válasza:
76%
Nem szeretnek dolgozni és alkoholisták javarészt. Persze ez a társadalmi lecsúszásból adódik.
2013. jan. 25. 18:29
 15/18 Vadkan01 ***** válasza:
43%
Lehet hogy trógerek, de elküldeni őket egy másik országba nem megoldás, mert nem ők a probléma ők csak a probléma eredményei.
2013. jan. 25. 19:09
 16/18 anonim ***** válasza:
22%

Akik ennyire imádják a csöveseket, fogadjanak haza párat magukhoz, rengeteg előnnyel jár!

- k.rva büdösek

- maguk alá szarnak/húgyoznak

- elisszák az összes pénzt amit összeszednek

- bunkók

- retkesek

stb. stb.

TISZTELET A NAGYON KEVÉS KIVÉTELNEK!!! Vannak rendes hajléktalanok is, aki illedelmes, ad magára (a körülményekhez képest, nem szarik, pisál maga alá, nem hányja össze magát, nem bűzlik), na nekik kellene segíteni! Nem pedig az undorító, tanulatlan, saját pisájukban, fosukban, hányadékukban fetrengő, balhés, alkoholista szaroknak. És a másik dolog, NEKIK INGYEN VAN A KÖZLEKEDÉS. A múltkor a 41-es villamos elejében ültem, és oltári pisaszagot éreztem, mikor szálltam le, mentem középre. Középen ült egy undorító csöves, olyan szaga volt, hogy senki nem bírt megmaradni a 8 méteres körzetében... Gyönyörű volt, na az ilyeneken nem tudom, hogy mit sajnáltok, meg mit véditek őket. Lehet lepontozni :)

2013. jan. 25. 22:17
 17/18 anonim ***** válasza:

"Vadkan01 válasza:

Lehet hogy trógerek, de elküldeni őket egy másik országba nem megoldás, mert nem ők a probléma ők csak a probléma eredményei."

akkor Gyurcsányéknak egy két jegyet intézzünk légy szíves:D

2013. jan. 26. 01:31
 18/18 anonim ***** válasza:

tegnap 22:17

Én felpontoztalak...:))

2013. jan. 26. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!