Na jól van el lehet kussolni, könnyű a gép mögül okoskodni.
Kérdezz meg egy olyan embert, aki foglalkozott már csövesekkel.
Én polgárőrként nem eggyel találkoztam már, az összes egy mocskos semmirekellő.
Behugyoznak, beszarnak, garázdálkodnak, rongálnak.
Akik bent vannak öregotthonban azok meg még a nyálukat is verik, h ez szar meg az szar, mikor meg segíteni kellett volna havat lapátolni akkor mind eltűnt...
Ennyit erről...
Akik ennyire imádják a csöveseket, fogadjanak haza párat magukhoz, rengeteg előnnyel jár!
- k.rva büdösek
- maguk alá szarnak/húgyoznak
- elisszák az összes pénzt amit összeszednek
- bunkók
- retkesek
stb. stb.
TISZTELET A NAGYON KEVÉS KIVÉTELNEK!!! Vannak rendes hajléktalanok is, aki illedelmes, ad magára (a körülményekhez képest, nem szarik, pisál maga alá, nem hányja össze magát, nem bűzlik), na nekik kellene segíteni! Nem pedig az undorító, tanulatlan, saját pisájukban, fosukban, hányadékukban fetrengő, balhés, alkoholista szaroknak. És a másik dolog, NEKIK INGYEN VAN A KÖZLEKEDÉS. A múltkor a 41-es villamos elejében ültem, és oltári pisaszagot éreztem, mikor szálltam le, mentem középre. Középen ült egy undorító csöves, olyan szaga volt, hogy senki nem bírt megmaradni a 8 méteres körzetében... Gyönyörű volt, na az ilyeneken nem tudom, hogy mit sajnáltok, meg mit véditek őket. Lehet lepontozni :)
"Vadkan01 válasza:
Lehet hogy trógerek, de elküldeni őket egy másik országba nem megoldás, mert nem ők a probléma ők csak a probléma eredményei."
akkor Gyurcsányéknak egy két jegyet intézzünk légy szíves:D
tegnap 22:17
Én felpontoztalak...:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!