Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a (nevetsége...

Mi a véleményetek a (nevetséges) adókról?

Figyelt kérdés

Telefonadó, ebadó, netadó stb.

[link] ezen az oldalon is van egy fajta vélemény az adókról.

2013. jan. 24. 23:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

Én azokon az adókon csodálkozom leginkább, melyek nincsenek, s nekem mégis fizetnem kell őket.

Most éppen a nem létező ingatlan adót fizetgetem Pécsett, visszamenően, öt évre visszamenően (csaknem 90 ezer forintot) mert megkérdeztem tavaly az év végén az adóhivatalt, hogy az Orbán Viktor miniszterelnök szerint nincs ingatlan adó, de úgy hallottam Pécsett van...

Hát akkor visszamenőleg be tudok szállni az önkormányzat megyei önkormányzathoz (szakismeretek nélküli fő-biztonságtechnikai nagyfőnöknek) fel/lebuktatott egykori főjegyzője, ÖNMAGÁNAK évekig rendszeresen KIUTALT, évi néhány milliós szerinte "megérdemelt" prémiumához, amit egy ormánsági falu lakóinak havi összjövedelmét kitevő "szerény" fizetéséhez felvett.

Meg vagyok nyugodva, mert az illetőnek (mint a jogbiztonság őrzőjének az önkormányzati stiklijei (milliós jutalmak utalványozása önmaga számára) miatt haja szála sem görbült), sőt, egy műszaki tudományokban igen komoly jártasságot igénylő megyei szintű irányítói munkakört kínáltak fel neki, jóllehet a villanykörtét úgy tekeri be orrhon, hogy egy négykézlábra ereszkedő (szegény...) valaki hátára állva, az körbe-körbe forog alatta.

Természetesen nagyon mulattat (nevetséges...) hogy egyes embereknek a kapcsolatai miatt (is) nekem kell a zsebembe nyúlni, hogy a milliós havi jövedelmét milliós prémiummal (önmagának kiutalva) kiegészíthesse...

2013. jan. 25. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!