Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ennek a kormánynak az a...

Ennek a kormánynak az a célja, hogy a tisztességes embereket csalásba kényszerítse?

Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 21:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Melyiknek nem az volt eddig?
2013. jan. 24. 21:14
 2/13 A kérdező kommentje:
Van benne valami.
2013. jan. 24. 21:16
 3/13 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz? A csalás más ember tévedésbe ejtése vagy tévedésben tartása, anyagi haszonszerzésért. Nem értem, hogy ezt a magatartást úgy általában véve az állam hogyan tudná "kikényszeríteni".
2013. jan. 24. 22:05
 4/13 A kérdező kommentje:
Monjuk úgy, hogy én eddig dolgoztam és pénzt kerestem legálisan. A munkám megszünt, a párom akitől a gyermekem van nem a férjem. Ha szeretnék segélyt, (segitséget) jobban járok ha egyedülállonak vallom magam mert aki párban van és csak egy gyereke van annak nem jár semmi.
2013. jan. 24. 22:36
 5/13 A kérdező kommentje:
Tudom, most jönnek azok akik ellentzik a segélyt. Nem vagyunk cigányok és eddig nem is kértünk segélyt, csak,hogy a párom gerincsérve miatt a munkája is és a lakhatásunk is veszélybe került.
2013. jan. 24. 22:39
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
Ez a kormány nem csak csalásra,hanem attól súlyosabb dolgokra fogja kényszeríteni az embereket.Ha valakinek veszélybe kerül a saját maga, illetve családjának a megélhetése-bármire képes.Sajnos ilyen világot teremtettek körénk.
2013. jan. 25. 00:59
 7/13 anonim ***** válasza:

""párom gerincsérve miatt a munkája is és a lakhatásunk is veszélybe került.""

A párod gerincsérve miatt is orbán a hibás?

2013. jan. 25. 11:26
 8/13 anonim ***** válasza:

""egy gyereke van annak nem jár semmi""

Miért irsz olyat ami nem igaz?

[link]

2013. jan. 25. 11:33
 9/13 anonim ***** válasza:

Tartósan beteg ill.súlyosan fogyatékos gyermek után,egy egyedülálló szülő 25.900 Ft-ot kap havonta

-Ez szép összeg...szép nagy:(((

Kedves utolsó

A gerincsérvről nem orbán tehet,de feltételezem a beteg alig kap valami támogatást.Szerintem téged a narancsköd teljesen elvakít-töröld ki a szemedből.

2013. jan. 26. 18:46
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi.
2013. jan. 26. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!