Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van rá esély 2014-ben, hogy a...

Van rá esély 2014-ben, hogy a Jobbik megelőzze a Fideszt és megnyerje a választásokat?

Figyelt kérdés
Tudom, már nincs sok idő hátra addig, de sokminden történhet 1 év alatt szerintem.

2013. jan. 23. 15:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%
Bármi történhet. Szerintem van rá esély!
2013. jan. 23. 16:29
 12/19 anonim ***** válasza:
33%

Nincs,10%-nál nem kapnak többet.

Ráadásul a Fidesz újraélesztette a MIÉP- azzal a szándékkal ,hogy megossza a Jobbikos szavazókat.

2013. jan. 23. 16:47
 13/19 anonim ***** válasza:
55%
Remélem a Jobbik győzni fog, és akkor a cigányok mehetnek új hazát keresni! Vagy karanténba velük!!! Amit megtermelnek azt osszák el egymás közt!
2013. jan. 23. 17:19
 14/19 Dick Esmen ***** válasza:
80%
Nincs,ráadásul most a Fidesz életet lehelt a halott miépbe is ,hogy ellensúlyozza a jobbikot.
2013. jan. 23. 17:36
 15/19 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem nincs rá semmi esély. Marad a Fidesz sajnos.
2013. jan. 23. 18:43
 16/19 Joe Makepeace ***** válasza:
28%
Erre szerencsére semmi esély nincs, legalábbis merjük nagyon remélni, hogy a magyar nép ennél sokkal-sokkal okosabb és bölcsebb, bár gyűlöletből, és birkaságból sokszor 5-ös! Amúgy a parlamenti pártok közül mindegyiknek ki kellene esnie onnan azt érdemelnék, nem mást, sőt a Jobbiknak kéne a legnagyobbat pofára esnie, azt érdemelnék, és hogy soha többet a magyar parlament közelébe se mehessenek! Amúgy kedves 7-es akkor lenne csak igazán baj az országban ha a Jobbik nyerne, az 5-ös válaszolónál pedig sejtelmem sincs mi az az MSZP(M), ilyenről nem hallottam soha!
2013. jan. 24. 05:29
 17/19 anonim válasza:
46%
REMÉLJÜK. SZEBB JÖVŐT!
2013. jan. 31. 21:19
 18/19 anonim válasza:
54%
Csak bízni tudok benne , 1 év az sok idő és a jobbik szavazó tábora napról napra gyarapszik. Az mszp-t biztos hogy meg foglya előzni , ebben nagyon biztos vagyok , feltéve ha a bal oldal nem fog össze, bár jelen pillanatban úgy néz ki a dolog hogy inkább széthullanak mint sem egyesülnek. :) Bár a bal liberális semmire kellők mindenre képesek a hatalom megszerzésének érdekében...
2013. febr. 18. 10:46
 19/19 anonim válasza:
86%
Sajnos nincs!Akarmit csinal a Jobbik,a Kormanyt iranyito Zionistak rogton hivjak a Mediat es a Mediaknak mindjart le kell Nacizni,Anti semitazni es Cigany gyulolozni.A sok Birka meg persze elhiszi,a FIDESZesek is,mar elfelejtettek,hogy oket is Le naciztak,Cigany gyuloloztek 3 evvel ezelott!Az embereket hulyitik.Regen mi Kulfoldi Magyarok buszkek voltunk arra hogy Magyarorszag a Vilag elso ot helyen allt a az Iskolazottsag,es ertelmesseg Education szintjen,Na Ez mar nem igy van.30 evig Canada a 30 es 20 hely kozott allt Magyarorszag pedig 1-6 hely kozott!Ez 2002 ben radikalisan kezdett valtozni Canada elindult felfele Magyarorszag lefele Ma Magyaro.28 helyen all Canada 5.dik helyen.Tanr vagyok 24 eve,es nem hiszem el hogy a Magyar tanszint es Iskolai fegyelem hogy visszaesett.Akis orszagok mint Magyaro csakis az eszukkel tudnak megmaradni!A mai Magyar Ertelmiseg Menekul kulfoldre mert otthon nincsenek megbecsulve!Mi Magyarok mindig okosabbak voltunk mint mas Csak a Japanok,Koreiak, es Hong Kongiak voltak elottunk ez nem igy van ma mar!Mindenki tudja hogy Igenis letezik egy olyan"Jelenseg"egesz Kelet es Kozep Europaban igy Magyarorszagon is amit ugy hivnak hogy:"Ciganybunozes" mindenki tudja,meg a Kommunizmus alatt is el volt ez fogadva!Itt van most egy Part a Jobbik akik vegre kimondjak es akarnak ellene tenni valamit,mi lesz?Mindenki ellenuk fordul a pofankba mondjak hogy Ciganybunozes nem letezik es a Jobbik az Naci Fajgyulolo Nyilas Part!Hat csak annyit ilyen gondolkozassal es gondolkodassal Magyarorszag megerdemel mindent ami ott tortenik!Az egy Part mely segiteni tudna az orszagon,meg van alazva mindenfele hazugsagokkal!!!Hat a Birkak csak szavazzanak a FIDESZre es az MSZPre az Orszag meg csak lejjebb es lejjebb sullyed!Majd Israel"kisegit"(Bailout)mikor teljesen tonkre megy az orszag es minden Israeli kezekbe kerul.A Jobbikat majd betiltjak es 35%-os munkanelkuliseg lesz!Akinek esze van az megy Nyugatra!!!
2013. júl. 27. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!