A turul politikai szimbólum?
Én nem tartom politikai szimbólumnak. Olaszország tele van az anyafarkas szobrával (Románia is), ott büszkék rá, ott hazafiság, itt pedig a baloldal megszégyeníti a jobboldalt, mert mindent hungarizmusnak vesz, és RETTEGNEK szegények!
Hasonló kérdés: Ami itthon náci, az nyugaton hazafiság?
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__390..
Mindenki azt hisz, amit akar. Viszont azok a zsidó fiatalok, gyurcsányista szélsőséges baloldaliak, akik a turul szobrot leöntik festékkel, letörik a szárnyát, vagy bárhogy megrongálják, azoknak kezét-lábát törném!
Én sem rongálom meg más népek jelképeit!
Nem szabad tudomásul venni, hogy a szélsőséges baloldali eszmék és emberek gyűlölnek mindent, ami magyar, és a szélsőjobbal azonosítják. Elhitetik az emberekkel, hogy szégyelljék a történelmüket, a hazájukat. A sok hülye meg el is hiszi. NEM SZABAD!
A turul nemzeti jelkép, amire MINDEN MÁS NÉP BÜSZKE! Mi se szégyelljük, csak mert a szélsőséges baloldal ezt harsogja!
Mégis mit vártok?
Az MSZP most a korona nélküli ún. Kossuth-címert használja, mert zavarja a Szent Korona.
Szerintem meg jól tette a többi párt, hogy nem használta a nemzeti jelképeinket! A jobbiknak se kellett volna! És ez nem a jelképek utálata, hanem pont hogy a tiszteletben tartása!
A jobbik megbecstelenítette a jelképeket, és kommersszé tette őket! A nemzeti jelképekhez csak ünnepi alkalmakkor szabadna nyúlni, vagy középületek/közterületek díszítésére szabadna használni!
Soha nem lett volna szabad, hogy a politika közelébe kerüljenek!
A jobbik nem használja a nemzeti jelképeinket, hanem kihasználja őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!