Miért van az, hogy vannak olyanok akik vakon hisznek a kormányban és az ő álláspontjukat vallják, még akkor is ha az ellenkezője bizonyosul be?
ma 15:41
Vedd már észre hogy mekkora ováció fogadja a kormány tagjait ha valahova mennek. Főleg ha az Hoffmann. A fidesz már ugyanúgy lejáratta magát mint az előző kormányok.
Kérdezőnek és más "nagytudásúnak"
Sokkal korábban épp ekkora vehemenciával agitáltak a falujáróka marxizmus mellett... ÉS.....
ma 13:58
JA bocs. Mi vagyunk a hülyék mert látjuk, hogy mit csinál a kormány és nem hisszük el amikor valamit hazudik. Ismerem a fideszeseket, láttam, hogy milyen hévvel tudják éltetni őket, de szerencsére az az illető is rájött, hogy átvertek minket.
Nem okolhatod a FIDESZ-eseket,mert én se szavaztam volna rájuk,ha az előző korm. nem lett volna olyan csodálatosan hazugságmentes,és vacak.
Engedd meg,hogy megnyugtassalak akik olyan nagyon törekszenek a vezetésért,csak saját pecsenyéjüket sütögetik,sütögetnék,nem a tiedet.
"Nem okolhatod a FIDESZ-eseket,mert én se szavaztam volna rájuk,ha az előző korm. nem lett volna olyan csodálatosan hazugságmentes,és vacak. "
És itt a lényeges dolog. A többség azért szavazott a fideszre, hogy csak ne az mszp. És a hazudozásban a fidesz is eléggé vezeti a pálmát. Nem is tudom mikor hazudtak többet. Ellenzékben vagy most. Amit akkor ígértek az úgy 180 fokos fordulatot vett. Rájuk már igaz az, hogyha kérdeznek is hazudnak. De a legszebb mikor 2 vezető ellentéteset hazudik egy napon. Ez már tényleg a kommunikáció vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!