Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy vannak...

Miért van az, hogy vannak olyanok akik vakon hisznek a kormányban és az ő álláspontjukat vallják, még akkor is ha az ellenkezője bizonyosul be?

Figyelt kérdés
Példának az egykulcsos adó. A fidesz azt mondja fellendítette a gazdaságot, de már 2011-ben kiderült, hogy teljes bukás volt és inkább csak negatív következménnyel járt. Persze azóta 2012ben még tovább folytatódott. A kormány támogatói még akkor is a kormány igazát vallják amikor az egyáltalán nincs így és erre adatokkal lehet támaszkodni. Szerintük az hazugság, mert a kormány mást állít.
2013. jan. 20. 11:39
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

ma 15:41

Vedd már észre hogy mekkora ováció fogadja a kormány tagjait ha valahova mennek. Főleg ha az Hoffmann. A fidesz már ugyanúgy lejáratta magát mint az előző kormányok.

2013. jan. 23. 16:45
 22/33 A kérdező kommentje:
Már boccs de ha valaki nem képes azt látni, hogy ezeknek a kormányzása egy csőd azt sajnálom.
2013. jan. 23. 16:46
 23/33 anonim ***** válasza:
0%

Kérdezőnek és más "nagytudásúnak"

Sokkal korábban épp ekkora vehemenciával agitáltak a falujáróka marxizmus mellett... ÉS.....

2013. jan. 24. 13:58
 24/33 A kérdező kommentje:

ma 13:58

JA bocs. Mi vagyunk a hülyék mert látjuk, hogy mit csinál a kormány és nem hisszük el amikor valamit hazudik. Ismerem a fideszeseket, láttam, hogy milyen hévvel tudják éltetni őket, de szerencsére az az illető is rájött, hogy átvertek minket.

2013. jan. 24. 15:10
 25/33 A kérdező kommentje:
Érdemes lenne néha a nem kormányközeli médiát olvasni. Ott valahogy mindig olyan jó minden 2010óta. Még akkor is ha a valóság más.
2013. jan. 24. 15:11
 26/33 A kérdező kommentje:
De a kisemberek védelmére fellehetne hozni példának az új munka törvénykönyvét. Már a cég táppénz alatt is felmondhat. Kérdem én, hogy védi ez a kisembereket? Egy ismerősöm mesélte, hogy a gyárban az egyik ember megkérdezte, hogyha meg kellene műteni a lábát és táppénzre küldik, akkor mi lesz? Megmondták neki, hogy az új szabályoknak "hála" felmondanak neki.
2013. jan. 25. 00:46
 27/33 anonim ***** válasza:
0%

Nem okolhatod a FIDESZ-eseket,mert én se szavaztam volna rájuk,ha az előző korm. nem lett volna olyan csodálatosan hazugságmentes,és vacak.

Engedd meg,hogy megnyugtassalak akik olyan nagyon törekszenek a vezetésért,csak saját pecsenyéjüket sütögetik,sütögetnék,nem a tiedet.

2013. jan. 25. 10:53
 28/33 A kérdező kommentje:

"Nem okolhatod a FIDESZ-eseket,mert én se szavaztam volna rájuk,ha az előző korm. nem lett volna olyan csodálatosan hazugságmentes,és vacak. "

És itt a lényeges dolog. A többség azért szavazott a fideszre, hogy csak ne az mszp. És a hazudozásban a fidesz is eléggé vezeti a pálmát. Nem is tudom mikor hazudtak többet. Ellenzékben vagy most. Amit akkor ígértek az úgy 180 fokos fordulatot vett. Rájuk már igaz az, hogyha kérdeznek is hazudnak. De a legszebb mikor 2 vezető ellentéteset hazudik egy napon. Ez már tényleg a kommunikáció vége.

2013. jan. 25. 11:42
 29/33 A kérdező kommentje:
És láss csodát mi lett az ígéretekből? Semmi. De a legszebb azz a hatalommániájuk ahogy ragaszkodnak hozzá és az, hogy az lesz amit ők akarnak. LSD AB. Nem riadnak vissza attól se, hogy korlátozzák őket. És az "alkotmány" egy vicc. Azt is már minden héten változtatják. De a legjobb benne, hogy hoztak egy törvényt ami őket hozza szar helyzetbe, erre gyorsan alakították, hogy rájuk mégse vonatkozzon.
2013. jan. 25. 11:45
 30/33 anonim ***** válasza:
0%
Ugye ezt a legutóbbit az mszp-ről írtad.
2013. jan. 26. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!