Mi a véleményed hogy a holokauszt tantárgy lesz? Tanároknak képzés izraelben stb.
ma 18:25
TE EGY IDIÓTA AGYMOSOTT SZERENCSÉTLEN MINIMÁLBÉRBŐL ÉLŐ GYÖKÉR VAGY, AKINEK EGYETLEN HOBBIJA A SZÉNPAKOLÁS A ZAVARKELTÉS ÉS A RASSZIZMUS SZÉLESÍTÉSE.
HOLOKAUSZT IGENIS VOLT TE ELMEBETEG!!
lol.. LOL..
Hát már ehhez nem tudom, mit szóljak..
Miért kell ezt tanulni szerencsétlen gyereknek? Semmi értelme sincs az egésznek..
A természettudományos tárgyakat, amivel talán menne is valamire az ember az életben összevonják, kitalálják, hogy minek külön kémia meg biológia amikor heti 1 órában lenyomják, hogy - az ökölnél kisebb madár veréb a nagyobb meg sas - de a holokauszt külön óra lesz, esetleg még érettségi tantárgy is? Az lenne a jó :P
Szervezzenek mindegy gyereknek tanulmányi kirándulást Izraelbe azok pénzén, akik kitalálták. :P
Kit érdekel hogy a zsidókat hogy ölték halomra?
Ahogy a többi nép sérelme sem érdekel.
De a mi sérelmeink kit érdekel ?
Akkor én miért legyek elájúlva?
Az azért durva hogy a holokauszttal és az egyéb zsidóságokkal mindennap tömik az agyunk a saját legnagyobb nemzeti tragédiánkról Trianonról pedig semmi megemlékezés nincs.
Sőt Trianonra való megemlékezés irredentizmus és fasizmus.
Elmondom én nagy ívbe szarokrá mi történt a zsidósággal akárhány éve,akármi is történt mindent megérdemelnek a szemétségeik miatt.
Ha a gyerekemnek holokauszt tantárgya lesz,MEGTILTOM neki hogy tanulja ezt az agymosást.
Tényleg!
Az indiánok!
Egy teljes kontinensnyi embert kiöltek.
Róluk miért nem tanulunk ennyi erővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!