Miért nem veszik észre a liberálisok, hogy a cigányság védése ugyan olyan megkülönböztetés, mint a velük szembeni előítéletek?
Mi a véleményetek erről?
http://www.youtube.com/watch?v=qLPvmy7Cekw
Miért nem veszik észre a liberálisok, hogy azzal, ha a cigány ellenesek ellen tüntetnek, az csak a feszültséget keltik, nem megoldják azt?
Miért nem veszik észre, hogy nem a cigányokért kell tüntetést szervezni, mert az ugyan olyan faji megkülönböztetés, hanem a gettókban élősködő, integrálódni egyáltalán nem akaró emberek ellen kell határozottan fellépni, a liberálisoknak is! Hisz ha az emberek azt látják, hogy az értelmiségi cigány tüntet azért, hogy az adófizető pénzén élősködő, hazug, bűnöző, gettókba tömörülő igénytelen emberek eltűnjenek Magyarországból, akkor máris nem a cigány szóhoz kapcsolnánk a bűnözés fogalmát!
Csak én látom így a dolgokat?
Kedves előző, szerintem meg simán ki lehet, és ki kell állni Lakatos Dzsulió mellett, míg Lakatos Rómeót pedig el kell ítélni!
A baj az, hogy mind a két oldal egybe kezeli a különböző nemzetiségeket, ahelyett, hogy az egyes egyéneket ítélné el vagy védené meg!
A mostani tüntetés úgy lett volna helyes, ha nem MINDEN romáért állnak ki, hanem csak a nem bűnöző romákért. Ugyanis ők az igazi vesztesek!
"sok cigány él normális körülmények között, akik simán kiállhatnának a putriban élők bűnözése ellen, ezzel a putriban élő nem bűnözőknek is segítve."
Igen, felszólal, és akkor jön egy olyan ember, mint a 9-es válaszoló, aki elküldi a k.rva anyjába, mert még csak 2 generáció óta dolgos a családja (vagy neadjisten ő az első, akinek megadatott ez a lehetőség), mintegy őt hibáztatva az egészért.
Betalálja, lecigányozza, emberünknek eszébe jutnak a rossz emlékek, amikor általánosban a magyarok nem fogadták be mert cigány, a cigányok meg nem vették be maguk közé, mert túl okos volt, és azt mondja, h köszöni szépen neki erre nincs szüksége, inkább abbahagyja, amíg csak dolgozott, rendesen élt, addig senki nem cseszegette, és nem viseli el, h a szabadidejében ócsárolják annak ellenére, h csak jót akar.
És én meg is értem.
"Szerintem a liberálisok legalább annyira hibásak a kialakult helyzetért"
Nana, azért itt se általánosítsunk! Egyes liberálisok, de nem mind :D
Egyébként nem biztos, hogy a rendes romák ki tudnak állni magukért, hogy miért? Mert egyrészt ha rendesen dolgoznak, nincs idejük ilyenre. Itt is lássuk be, a nem dolgozó, éppen fölösleges politikusok mentek ki! A másik: sok esetben a közeli hozzátartozója/szomszédja stb. a nem rendes cigány, akitől teszem azt fél, vagy éppen tisztességtelennek érzi a családja beköpését. Azt hiszem valaki már megfogalmazott valami hasonlót.
"Szerintem a liberálisok legalább annyira hibásak a kialakult helyzetért, mint a szélsőséges jobb oldal"
Ezzel azért nem értek egyet, mert szerintem KIZÁRÓLAG a "liberálisok" hibáztak a dologban(ezért írtam, hogy sokan utálják az szdsz-t a liberálisok közül). Ez az egész cigány-dolog a '90-es években siklott ki, pedig akkor még nem volt szélsőjobb, legalábbis nem volt olyan pozícióban, hogy bármilyen hatása lett volna az eseményekre.
Az már más tészta, hogy most a szélsőjobb is rátesz egy lapáttal az egészre. Hát az ő módszerük sem fog működni, az tuti.
Most már be kellene látni, hogy az egész cigányságot nem lehet felemelni. Egy jó stratégia kellene, amivel a normális cigányokat ki lehet szedni a nyomorból, és valószínűleg akkor a többi is követi. Persze nem varázsütésre, ez is több évtized lenne, de szerintem egy etnikumot kizárólag a sajátjai tudnak "megreformálni".
"Szerintem a liberálisok legalább annyira hibásak a kialakult helyzetért"
"Nana, azért itt se általánosítsunk! Egyes liberálisok, de nem mind :D"
Ahogyan egyes szélsőjobbosok de nem mind, egyes cigányok de nem mind, egyes képviselők de nem mind. Üdvözlök mindenkit IQ=75 felett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!