Támogatnátok egy olyan törvényt, hogy ahhoz, hogy valaki Budapesten élhessen kelljen neki egy engedély hozzá, meg Budapest meglátogatására ilyen vizum-szerűség?
"Támogatnátok egy olyan törvényt, hogy ahhoz, hogy valaki Budapesten élhessen kelljen neki egy engedély hozzá, meg Budapest meglátogatására ilyen vizum-szerűség?"
Gondolj arra, hogy a betonban nem terem meg a disznóhús.
Hatalmas elit dolog lehet beköltözni akármelyik szoci lakótelepre, vagy az omladozó ezeréves belvárosi körfolyosós házakba, esetleg Rákosborzasztóra...
Egyébként miben szoktad érezni a káros hatását, ha a vidéki korpa a fővárosba megy? Mellesleg én pesti vagyok, de sosem értettem, miért utálják egymást a pestiek meg a vidékiek, szerintem ez oda-vissza megy. Ha nem vagyok indiszkrét, azért írd már le, melyik párt a befutó nálad, csak kíváncsiságból.
Ezt a kérdést nyilván Demszky Gábor vagy valamelyik ivadéka tette fel,ez ő szinvonaluk.
U.i:a kérdező egyen ecetes tejfölös banánt!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!