Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vállalható-e a JOBBIK programja?

Vállalható-e a JOBBIK programja?

Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 08:02
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
45%

Javaslatokra válaszolva:

Nem vagyok homoszekszuállis, nem drogozom, köszönöm, de analfabéta sem vagyok (valószínűleg az egyetemen kiderült volna) sem néger, sem latin nem vagyok, bűnszervezettel kapcsolatban nem állok, nem lopok, és köszönöm, de a gyilkolást is mélyen elítélem.

Köszönöm , de kereszténynek is joggal mondhatom magam a vallás gyakorlása mellett.

Ezek szerint, aki nem tartozik a Jobbikhoz, annak zsidónak, hontalannak, homoszexuállisnak, drogfüggőnek, négernek, latinnak, analfabétának, és egy bűnszervezet tagjának kell lennie. Nos, ha a jobbikosok így gondolkodnak, akkor megvan a véleményem a pártról.

Az Ön gondolatmenetét elolvasva nem tudom elhinni, hogy egy értelmiségi józan gondolkodású ember válaszolt a kérdésemre. Egy gondolkodó ember ilyet nem mond!

Ön is azt vallja, hogy aki nem tagja a jobbiknak az nem magyar? Hányan is élünk ebben az országban? Az ország fele ezekszerint nem lenne magyar, és el kellene költöznie izraelbe vagy az USA-ba? Ön ezt komolyan véggiggondolta, vagy csak értelmetlenül dühében válaszolt?

Liberális sem vagyok, de mélységesen megvetem azt, ha egy eembert azért gyűlölnek, mert valamilyennek született! Olyanért senki nem gyűlölhető, amiről nem tehet!

És köszönöm, de az én nyugalmamat a tüntetések zavarják! Azzal, hogy a tüntetések alkalmával szétverik a várost, és ezt az adófizetők pénzéből kell helyreállítani!

És zavar a gyűlölködés is! Kevésbé zavarnak a cigányok, mint az, hogy ha azt mondom nem szeretem a Jobbikot, a fiatalság fele agresszíven nekem támad. És olyan érvekkel állnak elő, mint Ön.

Ne haragudjon, de nevettségesnek tartom azokat a dolgokat, amiket leírt. Nem lehet, hogy egy kicsit szűk llátókörü? Az eszmefuttatása végén már vártam, hogy kijelentse, én vagyok a sátán. Nos, ez nem következett be, de így is elég vicces volt.

AZÉRT, MERT VALAKI NEM ÉRT EGYET ÖNNEL, MÉG NEM KELL ELKÜLDENI AZ USA-BA, MERT AKKOR AZ ÁLTALUNK HŐN SZERETETT MMAGYARORSZÁGON ALIG MARADNA EMBER.

Nem vagyok hajlandó cigányokat, és zsidókat utálni, és elítélni embereket, mert azonos neműeket szeretnek! Ellől még nem "szeretem hőn" sem a zsidókat, sem a cigányokat. Csak több az emberség bennem, mint magában, és a drága jobbikjában együttvéve!

2009. szept. 9. 17:32
 22/37 anonim ***** válasza:
47%

Én meg úgy gondolom, hogy a jobbikosok nem magyarok. Szerintem ők vonákok. Ők a vonák kisebbség. (Jól hangzik, majdnem olyan jól, mint a "szlovák" szó.) Ezt cáfolja meg valamelyik vonák! :)))

Magyarország a magyaroké, a vonákoknak pedig javaslom, hogy nyugodjanak, mert kihúzzák a gyufát.

2009. szept. 9. 18:30
 23/37 A kérdező kommentje:

Szóval egy kis kommentár.

Értelmezni a szavakat kell szó szerint.

Amit élünk és ha az jó, akkor arra szavazni.

Von Gábor és a JOBBIK persze, hogy egy.

Ha a JOBBIK programja nem megfelelő, akkor lehet másra is szavazni, de akkor azt kapod, amit eddig.

Totális váltás kell.

Aki ezt nem látja be, akkor sajnos tényleg idegenszívű és lelketlen.

Nem biztos, hogy a JOBBIK lesz a megváltó párt, mert a Magyarok Szövetsége a tömeget keresve szintén Nemzetmegváltó törekvéseket szeretne.

Emberek közt járok és látom, hogy akarják a változást, mert éheznek!

Gyakorlatilag is éheznek és nemcsak azok akik az utcán vannak - Tescóban dolgozó nő halt éhen 2009-ben! Dübörgő a gazdaság - kinek?

2009. szept. 10. 09:10
 24/37 anonim ***** válasza:
42%

Abban egyetértek, hogy váltani kell. De olyan áron nem kell a váltás, hogy embereket utáljak, csak mert másként gondolkodnak, cigánynak vagy zsidónak születtek, mert homoszexuállisak... Nekem ez nem fér bele az értékrendembe!

Ahhogy az sem, hogy be akarják szüntetni az Országos Cigány Kissebbségi Önkormányzatot. Például...

Ha a jobbik kevésbé lenne "radikális" az emberséget illetően, én rájuk szavaznék. De ilyen elvek mellett, félek, hogy mi történne, ha a jobbik hatalomra jutna...

És most ezt is be lehet nyomni a nem hasznos válaszok közé, mert nem istenítem a rasszimust és gyűlölködést!

2009. szept. 10. 09:31
 25/37 Vadmeggy ***** válasza:
38%
Nincs programja. Az egész kimerül abban hogy fúj unió fúj cigányok fúj zsidók. Ez nem program. A gazdasághoz semmit nem értő embereknek könnyű azt mondani, hogy ez a rendszer szar és meg kell változtatni, de hogy hogyan azt nem mondják meg. Némely pontokban egyetértek velük, de a gazdaság működéséhez fingjuk nincsen
2009. nov. 24. 18:22
 26/37 anonim ***** válasza:
65%
Éljen a JOBBIK...
2009. dec. 8. 20:45
 27/37 anonim ***** válasza:
65%
A jobbik programja a nemzeti minimum! És megvalósítható,csak akarni kell.
2009. dec. 8. 21:22
 28/37 anonim ***** válasza:
A jobbikosok egész gondolkodása kb. 10-15 szlogen ismételgetéséből áll. "Jöjjön a Jobbik!", "Változás kell!", "A Jobbik más mint a többi", "Aki nem jobbikos, az nem magyar", "Aki nem jobbikos, az agymosott" stb. Primitív rögeszmék gyűjteménye. Nincs a jobbikosoknál egyszerűbb, ugyanakkor erőszakosabb, embertelenebb csoport. Ha nem lenne egyértelmű, hogy nincs köztük értelmes ember, ezért képzett, befolyásos emberek sincsenek köztük, és igazán jó szervezők sem, ami miatt a mozgalmuknak nincs nagy jövője, akkor akár félelmetes is lehetne ez a deviáns, erőszakos kisebbség. Így most inkább szánalmas, azt mutatja, hogy a gazdasági válság milyen sokat ártott az alsó osztályok lelki egyensúlyának.
2009. dec. 9. 05:59
 29/37 anonim ***** válasza:
65%
Vállalható volt az mszp-szdsz programja?:)
2009. dec. 10. 10:23
 30/37 anonim ***** válasza:

"Ha nem lenne egyértelmű, hogy nincs köztük értelmes ember, ezért képzett, befolyásos emberek sincsenek köztük, és igazán jó szervezők sem, ami miatt a mozgalmuknak nincs nagy jövője, akkor akár félelmetes is lehetne ez a deviáns, erőszakos kisebbség."

Te IQ harcos,akkor a jobbikról semmit se tudsz! Igen,ezek az idióták értek el a semmiből egy olyan eredményt,ami majdnem több mint a jelenlegi kormányzó párt!

2009. dec. 10. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!