Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Benzinkúton mennyi volt a...

Benzinkúton mennyi volt a legkisebb összeg amiért láttátok, hogy előttetek tankolt valaki?

Figyelt kérdés
Én láttam tegnap egy 3-as BMW-t és 2 (!) ezerért tankolt bele a tulaja! :D
2013. jan. 12. 16:42
1 2
 11/17 Vortrex ***** válasza:
75%

Nem tök mindegy, mennyiért tankolt bele? Amúgy meg ritka pofátlan kérdés. Mert BMW és csak 5litert tankolt bele, még nem feltétlenül csóró a gazdája és nem feltétlenül gazdag, ha 20e-ért tankol bele...

Én is jártam már úgy, hogy elmentem a motorom megtankolni és éppen előtte vettem észre, hogy csak egy ezres van nálam.

Szóval ennél értelmesebbetnem is kérdezhettél volna

2013. jan. 12. 17:35
 12/17 anonim ***** válasza:
75%
amikor robogóztam volt hogy 1 litert tankoltam
2013. jan. 12. 17:40
 13/17 anonim ***** válasza:

én mindig 2 ezerért tankolok, ezres a motor a kocsiba, 2 ezerből elmegy a világ végére:D

és a kérdésre a válasz egyik haverom mesélte hogy haverja tankolt egyszer 180 ft-ért, annyi volt nála, vagy 3 decit akart, de megszaladt:D és kiszívatták vele:D állítólag igaz:D

de azóta már van minimum mennyiség azt hiszem ezer forint? vagy 1 liter nem tudom:) ez régvolt:)

2013. jan. 12. 18:24
 14/17 anonim ***** válasza:
92%

Ez a nagyzolás tipikusan jellemző. Lényeg, hogy mutasson és lehessen menőzni vele. A sok hülye meg elhiszi a látszatot. Nem baj ha hitelre van és csak 1 havi részlet volt kifizetve.

Ez pont olyan mikor valaki százezres telefonnal járkál és csak pár száz ft-ot tölt a telefonjára, vagy nincs kimenő hivása egyáltalán. (tapasztalat)

Amúgy tényleg 2 liter a minimum vásárlási szint.

2013. jan. 12. 18:36
 15/17 anonim ***** válasza:

"Amúgy meg ritka pofátlan kérdés." Miért?

Én is már tankoltam egy 1000-ért.

2013. jan. 12. 21:56
 16/17 anonim ***** válasza:
2 liter? Marhaság, a robogóm tankja 2 literes, sokszor tankoltam bele 1 liter körül, ill volt mikor fél litert kértem PET palackba, mert kifogyott és gyalog mentem el a benzinkútra (fél km).
2013. aug. 3. 23:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Én tankoltam ötven Forintért is, igaz akkor 17,5 volt egy liter benzin.
2013. okt. 24. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!