Benzinkúton mennyi volt a legkisebb összeg amiért láttátok, hogy előttetek tankolt valaki?
Nem tök mindegy, mennyiért tankolt bele? Amúgy meg ritka pofátlan kérdés. Mert BMW és csak 5litert tankolt bele, még nem feltétlenül csóró a gazdája és nem feltétlenül gazdag, ha 20e-ért tankol bele...
Én is jártam már úgy, hogy elmentem a motorom megtankolni és éppen előtte vettem észre, hogy csak egy ezres van nálam.
Szóval ennél értelmesebbetnem is kérdezhettél volna
én mindig 2 ezerért tankolok, ezres a motor a kocsiba, 2 ezerből elmegy a világ végére:D
és a kérdésre a válasz egyik haverom mesélte hogy haverja tankolt egyszer 180 ft-ért, annyi volt nála, vagy 3 decit akart, de megszaladt:D és kiszívatták vele:D állítólag igaz:D
de azóta már van minimum mennyiség azt hiszem ezer forint? vagy 1 liter nem tudom:) ez régvolt:)
Ez a nagyzolás tipikusan jellemző. Lényeg, hogy mutasson és lehessen menőzni vele. A sok hülye meg elhiszi a látszatot. Nem baj ha hitelre van és csak 1 havi részlet volt kifizetve.
Ez pont olyan mikor valaki százezres telefonnal járkál és csak pár száz ft-ot tölt a telefonjára, vagy nincs kimenő hivása egyáltalán. (tapasztalat)
Amúgy tényleg 2 liter a minimum vásárlási szint.
"Amúgy meg ritka pofátlan kérdés." Miért?
Én is már tankoltam egy 1000-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!