Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meg lettek kenve, kaptak...

Meg lettek kenve, kaptak pénzt a sukorói ügy vádlottjai?

Figyelt kérdés
Nyilván az egymilliárd fölötti okozott kár nem kis pénz, de van egy olyan érzésem, hogy maga a beruházás ennél jóval nagyobb tételű lett volna, az adó bevételekről nem is beszélve. Így ha a kormányzati oldalon lévők nem kaptak kenőpénzt, az egész ügy röhejesnek tűnik.

2013. jan. 8. 10:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az nem jut eszedbe, hogy nincs is ügy? A Fidesz csak azért csinálta a balhét, hogy Gyurcsányt még jobban ellehetetlenítse?

Én pl. kíváncsi lennék arra is, hogy Orbán, még ellenzékben mit tárgyalt a befektetővel?

2013. jan. 8. 10:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy a netvádaskodók,mondják már el hogy miért lett volna baj ha megvalósul a beruházás?

Itt nem Gyurcsányt kéne perbe fogni,hanem Orbánt,és nem csak ezért,hanem minden olyan kakaskodásáért,amiért nem valósulhatott meg itt semmi 2002-2010 között.

2013. jan. 8. 10:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Itt az államot semmiféle hátrány nem érte mert nem jött létre semmiféle csere!
2013. jan. 8. 11:35
 4/5 The Vault Dweller ***** válasza:

Az lehet, hogy a telekcsere előnytelen lett volna az államnak, mert olcsó telekre cseréltek volna drágábbat, de arra senki nem gondol, hogy az ott felépített kaszinó annyi pénzt hozott volna, hogy valszeg kevesebb, mint egy éves adóbevételből visszajött volna a telekcsere vesztesége, és onnantól kezdve csak nyereség az államnak.

Ezt a nyereséget a Fidesz inkább feláldozza, hogy nevetséges boszorkányüldözés keretében politikai előnyt kovácsoljanak.

2013. jan. 8. 13:26
 5/5 A kérdező kommentje:
#4: De hát éppen ez az, mindenki gondol, csak végig kell nézni az előtte lévő kommenteket, én eddig nem nagyon foglalkoztam az esettel, azt hittem, hogy legalább megkenték őket vagy valami jelentős haszonszerzéssel járt ezeknek az embereknek az ügy, de ilyenről meg egyenlőre nincs szó.
2013. jan. 8. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!