Támogatnátok, hogy legyen egy állami internetcenzúra, amely letilthat tartalmakat, akár külföldi szolgáltatókét is?
Például a megaupload, mely szerzői jogokat sértett a megszűnése előtt.
Vagy a kuruc.info letiltása, amelyet a magyar hatóságok le akartak kapcsolni, de nem tehették meg, mert a szerver Amerikában van és az ottani törvények szerint legális, a szólásszabadság része.
"nem tiltanak semmit, csak ami törvénybe ütközik"
Ami törvénybe ütközik azt hogy lehet betiltani? Hoznak még egy törvényt, hogy tilos megszegni az előzőt? :D
"A kurucnak meg torkig sz@ros a nyelve."
A tiéd meg fosos gyermekem.
Nem támogatnék efféle marhaságot, hiszen onnantól kezdve az internet is csak a propaganda egyik eszköze.
Kuruc.info letiltása? Emberek, talán titeket KÉNYSZERÍT valaki (bárki) arra, hogy olvassátok? Ha irritál titeket, egyszerűen kerüljétek el, de nehogy már a betiltása mellett fröcsögjetek (megjegyzem én nem olvasok kuruc.infot, mielőtt valaki habzó szájjal lenácizna). Azért az ember hadd válogassa már meg, milyen forrásból akar tájékozódni legalább az interneten, ha már máshol nem sikerül.
Sajnállak benneteket, síkagyúak, én elolvasom mindig a bal- és jobboldali portálokat is, mert csak úgy láthatok tisztán. A kuruc.info sokmindent megír, amit a jobboldal elferdít, a baloldali portálok meg egyenesen elhallgatnak, mint ha meg sem történt volna!
Kell a kuruc.info, mert szükség van rá! Igazat ír, max. a stílusa ellen lehet kritikát megfogalmazni.
Nem, mivel hülyeség az egész.
Személy szerint a kuruc.info-t nem tartom egy olyan portálnak, amiből bármit el lehet hinni, de ennyi erővel az összes hírtv, index, satöbbi portál is pont ugyanannyira ferdíti a dolgokat.
Annyi, hogy jelenleg, el tudod olvasni több oldal véleményét is egy ügyről, és objektívan végiggondolni 1-1 hírt. Állami cenzúra mellett, meg szépen ki lenne szűrve minden olyan tartalom amit az aktuális vezető párt nem szeretne látni.
16:18-as jól mondja, felesleges fikázni akármelyik oldat, mert jelenleg bárki azt olvassa el, amelyiket ő akarja, állami cenzúrával meg pont ezt vennék el tőlünk.
"Sajnállak benneteket, síkagyúak, én elolvasom mindig a bal- és jobboldali portálokat is [...]"
Én meg nem hírportálokról tájékozódok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!