Bármennyire is meglepö de az a véleményem vissza kellene állitani illetve valamilyen módon ausztriához kéne csatlakoznia az országnak.Annak ellenére hogy hazafi vagyok ugy veszem észre az országot kormányzó politikusok képtelenek megoldani a tengernyi problémát és a mindenütt burjánzó panamázást és korrupciót.Nemrég ausztriában jártam és tapasztalataim szerint ott töredéke sincs a problémáknak ami minket viszont lassan elborit és lehetetlenné teszi a normális életet.A kuk monarchia alatt az ország virágzott ,most viszont dúl a nyomor és a kilátástalanság.A politikusaink nem nöttek fel a feladatukhoz és képtelenek megoldani a népünk problémáit.Elfog a rosszullét amikor a tv ben látom a sok nyomorultat akik kigyózó sorokban várják órákig a karácsonyi tányér babgulyásukat meg a marék szaloncukrot.Az ország amúgy sem független a nemzetközi bankok markában fog vergödni a következö 1000 évben .Véleményem szerint egy osztrák fennhatóság nagyon jót tenne az országnak.
Azért ne essünk túlzásokba. A Habsburg birodalom éléstára voltunk, nem Európáé.
2012. dec. 25. 22:02
12/18 anonim válasza:
Nem megoldás. Ausztriának Németországhoz kell csatlakoznia.
2012. dec. 25. 23:12
13/18 A kérdező kommentje:
A sokak által fikázott szlovákok is ránkvertek egy pár lóhosszat az életszinvonal terén ,mindenesetre ott nincs ez az eszméletlen nyomor és fejetlenség mint itt.Ha tévednék lehet kijavitani,én legalábbis ezt tapasztaltam.
2012. dec. 26. 00:14
14/18 anonim válasza:
"Bármennyire is meglepö de az a véleményem vissza kellene állitani illetve valamilyen módon ausztriához kéne csatlakoznia az országnak"
Sürgősen vizsgáltasd ki magad!
2012. dec. 26. 07:32
15/18 anonim válasza:
"A korrupció nem fent, hanem lent kezdődik. Tehát hiába lenne itt osztrák politikus, attól még ugyanakkora lenne a korrupció."
Pontosan.
2012. dec. 26. 16:11
16/18 anonim válasza:
Nem lehet újból ilyet létrehozni.
Az a történelmi helyzet már elmúlt.Az osztrákok már nem nézik ilyen szemmel a magyarokat.Nagyon kevéssé érdeklődnek
Magyarország iránt.Korábban sokkal több osztrák turista volt az országban,jobban érdekelte őket,hogy mi van itt.
Ők is a saját problémájukkal nagyon " elvannak",bár ők nem tudják mi az a válság.A sífelvonók ugyanúgy mennek,hó van.
2012. dec. 26. 17:42
17/18 anonim válasza:
A II. világháború után, sem Németországgal, sem Magyarországgal nem egyesülhet Ausztria. Ezért is vonultak ki tőlük a ruszkik, így egyeztek meg, különben Ausztria, vagy Ausztria bizonyos része ruszki fennhatóság alatt maradt volna, viszont így megúszták.
2012. dec. 26. 20:06
18/18 anonim válasza:
Másrészt, szerinted Ausztria nyakába venne egy lecsúszott posztkommunista országot? Neki ebből mi jó származna? Ausztria köszöni jól van! Én meg üzenem, szép lett a Graz-i pályaudvar alatti villamos alagút, és megálló!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!