Milyen volt az a 4 éved, amikor a Fidesz kormányzott 1998-2002 idején?
Nagycsaládosként emelt fővel járhattam, hála az adókedvezménynek.
Az ország jövője is épp elkezdett felívelni. 2002-ben hatalmasat csalódtam - a választókban.
A választók butasága juttatta ide az országot, nem az elit.
Rosszabbul élünk, mint 8 éve.
Jobban is meg rosszabbul is, a gond az hogy amit akkor feléltünk azt most kell megfizetnünk,
Ez olyan mint a banki kölcsön, mikor felveszi az egyén van pénze, és miden happy, mikor költi és még van akkor is jóóó még mikor elfogy és fizeti a részleteket, hááát akkor nagyon nennnnyóóóóó....
A széchenyi terv volt magyarország egyik legnagyobb baklövése gazdaságilag a 4 es metró előtt....
amit a Horn kormány összeszedett és stabilizált, azt Orbán kormány szétszórt és fejetlenséget teremtett a gazdaságban, volt egy átmeneti jólét, de aki ért a közgazdasághoz egy kormány intézkedései az 2 év csúszással jelentkezik és utánna hozamol. Ezen is el lehet gondolkozni.
A Megyesi Gyurcsány kormány is tett rá egy lapáttal és persze még szarabb lett, igy egy olyan folyamat indult el ami a semmiből osztogatással marad hatalmon, előbb utóbb persze minden elmúlik....
Szóval igy is meg kell szemlélni a kérdést
ok 16.41 es!
Fejtsd már ki hogy mit hozott össze a Horn kormány?
És hogy mit az Orbán!
Én jobbikos vagyok nem fideszes de a hülyeség attól még fáj!
Konkrét tényeket kérek és nem a TVben hallot ballíb ostobaságot.
Hornék idején 14% lett a munkanélküliség, 2,5 × ére nőtt az államadóság , leépűlt a gazdaság, és boldog boldogtalan rokkant és korkedvezményes nyugdíjjas lett.
36-38%os lettek a hitel kamatok és szétprivatitzálták az országot. Add össze az államháztartás hiányát a felvett kölcsönöket a csúszóleértékelés következményeként meg nőtt hitel álományt és kamatot és a privatizációs bevételt. Meghökkentő lessz az összeg.
ÉS MÉG IS HATALMAS HIÁNNYAL ZÁRTAK.
Nem értem hogy mi a jó abba ha kevesebben dolgoznak nagyobb adók melett és a lebénúlt gazdaság szinte le áll , A pénzforgalom csiga lassú és nem megfelelő a mennyisége sem.
A fidesz sem csinált sokat de azt jól.
Megduplázta a gazdaság sebességét és meg triplzta a benne forgó pénzt. És nem a külföldi cégekkel akik ki is viszik a hasznot és így a nemzetgazdaság számára haszontalanok.
Hanem a belső piac élénkítésével és nemzet stratégiával.
Mind ezt minimális privatizációval és a minden időkben irígyelt 300 000 000- eficittel ami meg sem kottyant az akkori növekedést figyelembevéve.
Miről beszéltek ti balosok? Ne rám halgassatok hanem a józan eszetekre! A leépítésből hogy lehet többet termelni ,többet visszafizetni.
Ma már ott tartunk hogy amihez hozzányúltok és elvontok
az visszaüt és kontra produktívv válik.
Nincs a 75% os adók mellett annyi bevétel hogy ellássa az ország önmagát. Nem kapnak annyi pénzt az emberek a munkájuk után hogy a munkaerejüket naoról napra frissitsék. Mi a fekete fenéről beszéltek éshol éltek , nem tudtok gondolkodn mert utáljátok Orbánt.
Nem kell szeretni vagy rá szavazni de ostobának sem kellene lenni!
Mitől is lett jobb? a kérdésem válaszoljatok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!