2/20 anonim válasza:
USA, Kanada, Ausztrália, Izrael, Szlovákia, Magyarország
3/20 anonim válasza:
Folytatólag szerbia, és ahol még sokan vannak.
4/20 anonim válasza:
Mindenhol, ahol vannak. És minél többen vannak, annál nagyobb. Persze ők erről semmit sem tehetnek, hiszen mindenki más rasszista állat és csak ők kisangyalok.
5/20 anonim válasza:
Ahol kárt okoznak igy elsõnek nevezném M.országot, Ausztria.
6/20 anonim válasza:
Így van, ahol a legtöbb kárt okozzák, és a legtöbben vannak.
7/20 anonim válasza:
"Ahol kárt okoznak igy elsõnek nevezném M.országot, Ausztria."
Ausztriában sajnos állampolgárság alapján itélnek így magyaroknak hiszik őket.
8/20 anonim válasza:
"Ausztriában sajnos állampolgárság alapján itélnek így magyaroknak hiszik őket."
Ez így van, de azt nem értem, hogy lehet egy egész ország lakossága akkora állat, hogy a cigányokat magyarnak nézi...
Ha meg mégis akkora állatok, akkor hogy lehet, hogy olyan gazdag országban élnek?
9/20 anonim válasza:
Én Romániában élek és azt mondhatom, hogy még életemben nem találkoztam olyan román vagy magyar emberrel aki közöttük él és nem gyülölné őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!