Szerintetek, ha a Jobbik kerülne hatalomra 2/3-al, feloldanák a 80 évre szóló titkosítást, és elszámoltatnák az olajügyekben érdekelt politikusokat, és titkosszolgálati szereplőket?
Értelmetlen és tárgytalan a kérdés.
Politikában, sportban, történelemben nincs "ha".
Egyébként nem. Szegényebb, egyszerűbb embereket tönkre lehet tenni bármikor. De, hogy a nagykutyákat, a pénzmosás nagyjait tönkre tegye valaki... Az már nem jó befektetés.
"Értelmetlen és tárgytalan a kérdés.
Politikában, sportban, történelemben nincs "ha"."
Mert ebben a témában csak értelmes aktuális kérdések vannak....mi? Gondolom azért nem szimpatikus neked ez a kérdés, mert a Jobbik, a legkevésbé bűnrészes ebben a bűnügyben. De ha ők lennének a főszereplők, akkor gondolom éppen ellenkezőleg látnád a kérdés aktualitását-értelmét.
"Politikában nincs "ha"."
Akkor választások, törvénytervezetek .... előtt, miért szoktak a tv csatornákon ezen csámcsogni, hogy "ha" ? te nagyokos.
" Politikában, sportban, történelemben nincs "ha". "
Ez arra vonatkozik, ami már megtörtént. Ha a Jobbik szerez instant 2/3-os többséget, akkor szerintem bőven elég nagy hejehuja lesz itt.
A Jobbik mitől lenne más, mint a többi?
Ő nyilván semmiben sem lesz bűnrészes. Ott nem emberek vannak?
De. És ahol emberek vannak, ott ezek a bűnös is megjelennek.
A Jobbik szélsőség, egy ilyen pártnak az a természete, hogy nagyon gyorsan "robban be" a Parlamentbe, nagyon gyorsan felszívja a szavazókat (a megcélzottakból az összeset), majd megáll örökre, stagnál, majd eltűnik. A tömegpártoknál ez amúgy is probléma, de a Jobbiknál még nagyobb lesz. Ez kb. 1 millió szavazópolgár lehet Magyarországon.
"Én, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje a Szent Koronára esküszöm,
hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselőjeként csak és kizárólag nemzetemet és magyar hazámat fogom szolgálni.
Ellenállok minden anyagi és hatalmi csábításnak, nem engedek semmilyen külső nyomásnak és fenyegetésnek, óvom és védem nemzetemet a hazugságtól, a nélkülözéstől és a szolgaságtól. Minden erőmmel, tudásommal és tiszta lelkiismeretem megőrzésével azért fogok dolgozni, hogy a magyarság ügyének alázatos és hű szolgálója legyek.
Amennyiben szent ügyünk képviseletére a jövőben alkalmatlanná válok, úgy képviselői mandátumomat önként és azonnal visszaadom. Isten engem úgy segéljen!"
Minden Jobbik tag esküt tett. Bizony nem fogja mindenki betartani a szavát (pl. Rozgonyi), de ha már a FELE BETARTJA akkor NEKÜNK, MAGYAROKNAK eljöhet egy jobb kor. Én például amire a szavamat adom azt MINDIG BETARTOM, és gondolom ezzel minden "gerinces" ember így van.
Kár, hogy a politikusok nem gerinces emberek. Amúgy mindegyik felesküdött az országra, mint ahogy minden rendőr, katona, bíró, ügyvéd, orvos és majdnem minden köztisztviselő megtette.
Aztán, betartják? Fenéket.
"Kár, hogy a politikusok nem gerinces emberek. Amúgy mindegyik felesküdött az országra, mint ahogy minden rendőr, katona, bíró, ügyvéd, orvos és majdnem minden köztisztviselő megtette.
Aztán, betartják? Fenéket."
Akkor itt már nem is ezzel van a baj hanem hogy ennek a nem betartásnak nincs semmi következménye. Magyarul sokkal komolyabban kellene venni és büntetni is az esküszegést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!