Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nektek van munkanélküli...

Nektek van munkanélküli ismerősötök Közép, ill. Nyugat Mo-on?

Figyelt kérdés

Én ezeken a helyeken mozgok, és a több 100 fős ismeretségi körömben nem tudok olyat mondani aki ne dolgozna valahol. Páran több 2 helyen vannak egyszerre! Nagy része pedig nem is diplomás! Volt cigány évfolyamtársam 8 általánossal dolgozik!!

Szerintem amikor ezeket a nagyon nagy munkanélküliségeket mondják akkor inkább Kelet Magyarországra gondolnak nem??

2012. dec. 21. 19:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy kisvárosban élek Bács-megyében. Sem a városban, sem a környező településeken nincs semmi munkalehetőség. Még a Munkaügyi Központ sem tud ajánlani semmit.

Csak mese, hogy aki akar talál munkát. Legfeljebb akkor, ha valami ismerőse van, aki szerez neki.

2012. dec. 21. 20:08
 12/20 Komplikato ***** válasza:
78%

"Szerintem amikor ezeket a nagyon nagy munkanélküliségeket mondják akkor inkább Kelet Magyarországra gondolnak nem??"

Nem is tudom, elég sok gyár szűnt meg a dél-nyugati szekcióban mostanában, és szerintem azon a részen se volt eddig se olyan marha sok munkahely Kíváncsi leszek mi lesz a frissiben eladott Open gyárral és személyzetével?

De a keleti részen annyira gáz a helyzet, hogy simán megteszi pár melóhely, hogy napi 12 órát dolgoztat és 6 napot egy héten, de csak nyolcat fizet ki és papíroz Bárki szól, repül, bárki szabit vesz ki repül, bárki betegállományba megy, repül.

2012. dec. 21. 20:10
 13/20 Komplikato ***** válasza:
100%

"Még a Munkaügyi Központ sem tud ajánlani semmit."

Budapestiek legalább küldenek németországi melókat ... :P

2012. dec. 21. 20:10
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
13: én 25 hónapja vagyok regisztrálva, egyetlenegyszer küldtek. Egyszer felvételiztem közmunkára is, nem vettek fel, akkora túljelentkezés volt.
2012. dec. 21. 20:12
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Keleten tényleg nincs munka... rengeteg ismerősöm költözött Győr környékére, illetve költözött ki külföldre hosszabb-rövidebb időre ..
2012. dec. 21. 22:52
 16/20 anonim ***** válasza:

Én Kelet MO-n élek.

Jún. óta kerestem munkát most dec.1 től,28-áig szól a szerződésem.

Részmunkaidős vagyok keresek így 47ezret.

Megmondták hogy nem hosszabbítják meg a szerződést,szóval megint ott vagyok ahol a part szakad.

Sok ismerősöm már Dunántúlon vagy külföldön van.

Én is csak a suli miatt vagyok itthon,amúgy nem is emlékszem hogy mikor voltunk ilyen csórók.

Ez van...

2012. dec. 22. 19:15
 17/20 anonim ***** válasza:
Az én ismerőseim zöme Szabolcs,Somogy, Zala és Baranya megyeiek és zömük állástalan. 1 roma sincs köztük és a legalacsonyabb végzettségű is érettségizett+szakmája van, de a zömük diplomás, nyelveket beszélő emberek.
2012. dec. 26. 17:35
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
igen. családtag, 59 éves. így nem kell senkinek.
2012. dec. 26. 17:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Budapest mellett élek, és az ismerőseim között nincs munkanélküli.
2012. dec. 26. 19:16
 20/20 anonim ***** válasza:

Budapesti vagyok, mindkét szülőm munkanélküli volt, egyik már nem az, másik még mindig. Nagyszülőkön lógtak/tunk, segélyből tengődtünk. Képzelhetitek...

Mivel 50 évesek, alig kellenének bárhova is.

Sok barátnőm és ismerősöm szülei is munkanélküliek.

2012. dec. 31. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!