Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért pártolna (vissza) az...

Miért pártolna (vissza) az emberek azokhoz akik egyszer már tönkretették, kiárusították az országot? Gondolok Bajnaira és Gyurcsányra.

Figyelt kérdés
A fideszesek pedig jó lenne ha észrevennék a Fidesz annyira hazafias és magyar párti mint az MSZP. Tele van posztkommunistákkal. Elég ha megnézzük eddig a szavazást a kommunista emlékművek ledöntéséről ahol NEM-mel szavaztak, vagy a magyar föld védelméről történő szavazásra ahol szintén NEM-mel szavaztak annak ellenére, hogy Orbán Viktor 2010-es kampányának egyik fő eleme volt a magyar föld és a magyar érdekek védelme. Ébredj magyar!

2012. dec. 21. 15:28
1 2 3 4
 31/40 Dick Esmen ***** válasza:
100%
Ehhez hasonló szöveget mintha már láttam volna bizonyos plakáton...
2012. dec. 21. 16:55
 32/40 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező.

Nem kell utánaolvasni annak, hogyan működött a csendőrség a 30-as években, mert vannak róla emlékeim a 45 előtti időkből.

Ha 2006-ban lett volna csendőrség, ugyan olyan hatáskörrel, mint Horthy idejében, akkor pár óra alatt szétverte volna a randalírozó csőcseléket. Lóháton nem nézte volna, ki kerül a lovak patája alá, és ki az, akit megkardlapoznak! Aki pedig ellenállt volna, bezsuppolták volna a rabszállítóba, és örülhetett volna, ha ép emberként tudott volna hazatérni.

A csendőrlaktanya mellett laktunk, a szomszédunk is csendőr volt.

Láttuk, hogy egy embert a ló farkához kötve vonszoltak be a laktanyába. Csupa vér volt az illető.

Apám megkérdezte a szomszédot, hogy mi bűne volt az embernek? A válsz, hogy a szomszéd uradalom cselédje volt. A felszedett krumpli tartón szedte össze az ottmaradt krumplit, hogy a gyerekeinek legyen mit ennie! Ezzel megkárosította a földesurat.

Így működött a csendőrség! Nekem ne dícsérje senki!

2012. dec. 21. 16:58
 33/40 anonim ***** válasza:
64%
A Jobbikot már régen ki kellet volna rúgni a parlamentből.
2012. dec. 21. 17:01
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

" A Jobbikot már régen ki kellet volna rúgni a parlamentből."

Nem csak a Jobbikot, az összes állatot rég ki kellett volna rakni ebből az országból.

2012. dec. 21. 17:07
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

"Az a szánalmas, ahogy te próbálsz a saját Hazád, a saját Nemzeted és a saját érdekeid ellen küzdeni. Bár az utóbbit megkérdőjelezném, mi neked az érdeked? Mert, ahogy lejött nem az, hogy Magyarországnak és a magyaroknak jobb legyen"

Én egyáltalán nem akarok a saját hazám ellen tenni, ugyanis nemzeti érzelmű vagyok.

És nagyon sajnálom, hogy a nemzeti érzelmű magyaroknak a 90%-át az olyan primitív tulkok teszik ki, mint amilyen te is vagy.

"- én MAGYAR vagyok csezdmeg nekem nemond h én nemvagyok IGAZI MAGYAR mert elkenem a képedet!!!!!! MOCSKOS HAZAÁRULÓ VAGY ELADOD A HAZÁT A ZÖSSZES TÖBBI ZSIDÓBÉRENCCEL TAKAROGGY INNEN!!!!!!!!!!!!!"

Ismerős?

2012. dec. 21. 17:12
 36/40 A kérdező kommentje:
Amúgy senki sem mondta, hogy tökéletes volt és ugyanaz kéne. Más idők vannak, más vezetőkkel. Horthy Horthy volt, a Jobbik meg Jobbik.
2012. dec. 21. 17:35
 37/40 anonim ***** válasza:
80%

Figyelj, lehet, hogy én nem tudom, hogy mit jelent a szó, hogy fasiszta vagy náci.

Lehet, mert nem vagyok történész, a csendőrségről sincsenek konkrét információim.

Én csak azt látom, hogy a Jobbik zsidózik, cigányozik, homofób, és bár én se zsidó, se cigány, se homoszexuális nem vagyok, de ez a tendencia nagyon nem tetszik.

A Jobbik szavazói között nagyon sok olyan ember van, aki agresszív, fajgyűlölő, homofób, primitív, erőszakos.

Nem mindenki ilyen, és nem a Jobbik egésze ilyen, de csak nézd meg, micsoda emberek csatlakoznak ide.

Nincs normális ember, aki nekik hatalmat adna a kezükbe.

Én nem szeretném, ha az országban ilyen emberek kapnának teret, hatalmat.

Mi lenne itt?

2012. dec. 21. 17:55
 38/40 anonim ***** válasza:
75%

Én hasonló véleményen vagyok, mint a 17:55-ös válaszoló.

Viszont kérdező, hatalmasat tévedsz, a 2006-ban az randalírozó csőcselék volt és igen, lehet a rendőrök sem voltak korrektek (egyáltalán nem, bár nem tudom te mit tennél, ha téged kövekkel dobálnának és folyamatosan szidnának), de közel sem volt az rendőr terror...

2012. dec. 21. 18:43
 39/40 anonim ***** válasza:
80%
Hát, ha neked valóban ők árusították ki az országot, akkor javaslom, hogy nyisd ki az összeragadt, csipás szemedet és járj nyitott szemmel, olvassál!! Továbbá már nem állok le vitatkozni, hogy ki hazudott többet, Orbán vagy Gyurcsány, mert erre rájöttem, már nem most!!. Gyurcsánynak, mikor a beszéde nyilvánosságra került mit csináltak az emberek, ha nevezhetjük őket azoknak?? Randalírozó, politikához nem értő, vandál fiatalok voltak jelen azokon a 2006-os tüntetéseken, akik feltételezhetően kaptak is ezért valamit. Kérdezem, most ők, hol vannak?? Annyi pénzt kaptak, hogy életük végéig elég? Főleg, hogy zömében radikális nézeteket vallók voltak, tehát megkockáztatom, hogy nem is Fideszesek voltak, hanem Jobbikosok. Mondjuk a háttérben is szerintem koalícióban vannak, csak megy ugye a parasztvakítás, hogy elzárkóznak a szélsőségektől... Ha gazdagoknak jár a büdös pofikája itt, megértem, mert Fidesz az ő pártjuk. Na de, hogy ennyi földesúr, gazdag legyen az országba..??? Ugyanitt: a Fideszhez nem visszapártoltak, kérdező, hát DE!! Megkérdezhetem, miért nem ők voltak, akkor 1998-tól idáig, ha annyira acélosak? Meg most mit várt a birka nép az egyszer már megbukott kormánytól?
2012. dec. 21. 19:13
 40/40 anonim ***** válasza:

Bajnai egyáltalán nem tette tönkre az országot, a rendszerváltás óta ő nála volt a legmagasabb színvonal!

Gyurcsány az más, de Bajnait nem ítélhetitek el emiatt!

2013. máj. 15. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!