Miért pártolna (vissza) az emberek azokhoz akik egyszer már tönkretették, kiárusították az országot? Gondolok Bajnaira és Gyurcsányra.
Kérdező.
Nem kell utánaolvasni annak, hogyan működött a csendőrség a 30-as években, mert vannak róla emlékeim a 45 előtti időkből.
Ha 2006-ban lett volna csendőrség, ugyan olyan hatáskörrel, mint Horthy idejében, akkor pár óra alatt szétverte volna a randalírozó csőcseléket. Lóháton nem nézte volna, ki kerül a lovak patája alá, és ki az, akit megkardlapoznak! Aki pedig ellenállt volna, bezsuppolták volna a rabszállítóba, és örülhetett volna, ha ép emberként tudott volna hazatérni.
A csendőrlaktanya mellett laktunk, a szomszédunk is csendőr volt.
Láttuk, hogy egy embert a ló farkához kötve vonszoltak be a laktanyába. Csupa vér volt az illető.
Apám megkérdezte a szomszédot, hogy mi bűne volt az embernek? A válsz, hogy a szomszéd uradalom cselédje volt. A felszedett krumpli tartón szedte össze az ottmaradt krumplit, hogy a gyerekeinek legyen mit ennie! Ezzel megkárosította a földesurat.
Így működött a csendőrség! Nekem ne dícsérje senki!
" A Jobbikot már régen ki kellet volna rúgni a parlamentből."
Nem csak a Jobbikot, az összes állatot rég ki kellett volna rakni ebből az országból.
"Az a szánalmas, ahogy te próbálsz a saját Hazád, a saját Nemzeted és a saját érdekeid ellen küzdeni. Bár az utóbbit megkérdőjelezném, mi neked az érdeked? Mert, ahogy lejött nem az, hogy Magyarországnak és a magyaroknak jobb legyen"
Én egyáltalán nem akarok a saját hazám ellen tenni, ugyanis nemzeti érzelmű vagyok.
És nagyon sajnálom, hogy a nemzeti érzelmű magyaroknak a 90%-át az olyan primitív tulkok teszik ki, mint amilyen te is vagy.
"- én MAGYAR vagyok csezdmeg nekem nemond h én nemvagyok IGAZI MAGYAR mert elkenem a képedet!!!!!! MOCSKOS HAZAÁRULÓ VAGY ELADOD A HAZÁT A ZÖSSZES TÖBBI ZSIDÓBÉRENCCEL TAKAROGGY INNEN!!!!!!!!!!!!!"
Ismerős?
Figyelj, lehet, hogy én nem tudom, hogy mit jelent a szó, hogy fasiszta vagy náci.
Lehet, mert nem vagyok történész, a csendőrségről sincsenek konkrét információim.
Én csak azt látom, hogy a Jobbik zsidózik, cigányozik, homofób, és bár én se zsidó, se cigány, se homoszexuális nem vagyok, de ez a tendencia nagyon nem tetszik.
A Jobbik szavazói között nagyon sok olyan ember van, aki agresszív, fajgyűlölő, homofób, primitív, erőszakos.
Nem mindenki ilyen, és nem a Jobbik egésze ilyen, de csak nézd meg, micsoda emberek csatlakoznak ide.
Nincs normális ember, aki nekik hatalmat adna a kezükbe.
Én nem szeretném, ha az országban ilyen emberek kapnának teret, hatalmat.
Mi lenne itt?
Én hasonló véleményen vagyok, mint a 17:55-ös válaszoló.
Viszont kérdező, hatalmasat tévedsz, a 2006-ban az randalírozó csőcselék volt és igen, lehet a rendőrök sem voltak korrektek (egyáltalán nem, bár nem tudom te mit tennél, ha téged kövekkel dobálnának és folyamatosan szidnának), de közel sem volt az rendőr terror...
Bajnai egyáltalán nem tette tönkre az országot, a rendszerváltás óta ő nála volt a legmagasabb színvonal!
Gyurcsány az más, de Bajnait nem ítélhetitek el emiatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!