Érdemes hazaköltözni?
2éve jöttem el otthonról,de baromi honvágyam van.
egyszerűen nem tudom megszokni az ittlétet,sóvárgok Mo után,pedig ha otthon vagyok mindig menekülök a sok jajveszékelő szomszédtól,rokontól.
érdemes lenne mindent elölről elkezdeni otthon? (akkor inkább Bp környékére költöznék)
mondjuk van elég spórolt pénzem,ha esetleg nem akadna munka egy darabig.
attól félek,hogy bár a honvágyam elmúlna,azok a negatív dolgok érnének,amik miatt eljöttem.
"van elég spórolt pénzem,ha esetleg nem akadna munka egy darabig."
Alsó hangon 18 hónap, szóval remélem sok a tartalékod. És reménykedj, hogy sikerül valami 400 forintos órabér feletti állást lelni, tök mindegy mi a végzettséged ... kivétel ha nagyon keresett szakmád van.
Én nem tudnék idegen országban élni,nekem ez a hazám itt vannak a barátaim,ezt a kultúrát ismerem.
Itt mindig is nehéz volt az élet,de ezt te is tudod.
Nem minden a pénz,ha itthon dolgozol akkor is viheted valamire.Vannak térségek ahol könnyebb munkát találni,oda érdemes költözni,a legjobb a főváros és környéke.
"Nem minden a pénz,ha itthon dolgozol akkor is viheted valamire."
Ez annak fényében fura, hogy a külföldre menekülök jelentős része itthon is jól keresett és pont azért mennek ki, mert itthon nem érhet el semmit ha meggebed is, a munkát meg nálunk elismertetni nem is lehet ...
Haza ne költözz!!!
Véleményem szerint, jobb úgy neked, inkább látogass csak gyakrabban haza. Spórolj, és majd a nyugdíjas évek itt...
Én most készülök kiköltözni Kanadába, árulom a házat, kocsit... (féláron, ha kell
hát..azért 18 hónapnyi megélhetést nem tudnék kifizetni:DD max fél évet.
otthon gyári melós voltam,amíg le nem építettek.pályakezdőként viszont nem sikerült a szakmámban(műszaki,és nem diploma)elhelyezkedni-máshol se.....de már nem is érdekel.
negatív dolgokon azt értettem,hogy ha van is munka,az bizonytalan,200%ot várnak el,túlhajtanak,a buszmegállóban fellöknek,a pénztáros húzza a száját,postán/orvosi rendelőben állandóan tömegnyomor van,mindegy mikor mész nem szabadulsz egyhamar.a közbiztonságot ne is említsem. bár ezek borsodi tapasztalatok.máshol talán nem így van?és ha nem,akkor hol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!