Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elvesztettem a hitem Magyarors...

Elvesztettem a hitem Magyarországgal kapcsolatosan. Mit tudtok erre mondani? Valami bíztatót.

Figyelt kérdés
Persze a szívem még megdobban hazámra, és magyarul gondolkodom és élek, de azt látom az ország csúszik le a Balkán szintjére mint jövedelemben-gazdaságban mint kulturális színvonalban. És nem Csehország vagy Lengyelország a vetélytárs hanem Ukrajna Fehér-Oroszország. Ha Uniós pénzek nem lennének nem lenne egyáltalán állami beruházás. Egy szűk kormányközeli klikk eszement vagyonokat halmoz fel, az átlag meg mélyen szegényedik. Demokrácia csak szavakban létezik mindenhova Fideszes elvtársak ülnek. A fiataloknak nincs jövőjük esélyük se tanulni se családot alapítani, se majd tisztes öregkorukra nyugdíjra. Szóval valaki mondjon valami bíztatót ami miatt érdemes magyarnak lenni és itt maradni!?

2012. dec. 19. 22:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
9# totálisan igazad van! szó szerint a számból vetted ki aszót:D néztem is hogy én ezt mikor írtam?:D
2012. dec. 19. 23:59
 12/13 anonim ***** válasza:
72%
Türelmes vagy, hallod-e? MO antaljóskával veszett el, azonnal.
2012. dec. 20. 00:12
 13/13 anonim ***** válasza:

Jaj de aranyos kérdés. =D "szívem még megdobban hazámra".

Valami biztatót? Ettől rosszabb már nem lehet =D

Na de komolyra fordítva:

http://www.youtube.com/watch?v=9fi1-xTeHyo

Szerintem a székely miatyánk biztató de van ettől jobb is.

Ne most add fel Mo feltámadásának hajnalán.

Valóban tönkre vágták a gazdaságot, egész konkrétan egy ennyire jó képességekkel és jó termőfölddel rendelkező országot tönkretenni már művészet.

Szépen ki lett ez találva de van megoldás.

Érdemes Kásler Árpád honlapján olvasgatni kaslerarpad.hu

Jelenleg a megoldás az egész politikai elit száműzése lenne és ez nem tűnik reálisnak pedig nagyon is az. Sokan reményvesztettek itt ezért nem hiszünk már semmiben, pont ez volt a céljuk letörni a szittya büszkeséget, már évszázadok óta.

A népnek joga van megvédeni magát és kiállni magáért. Ennek a megvalósításához a történelmi alkotmányt kellene visszaállítani első lépésben.

[link]

[link]

(a végén László Mihály válasza, későbbi bejegyzésben van viszontválasz is)

2013. márc. 20. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!