Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek lenne sikere...

Szerintetek lenne sikere Magyarországon "Sleep Box"-ok bevezetésének?

Figyelt kérdés

Ezek olyan fal mellett vagy ilyen rögzítő rúdon álló nagy műanyag dobozok, mint Japánban a kapszula hotelek, csak nem rengeteg van belőlük egy speciálisan számukra épült épületben, hanem egy-kettő pályaudvarokon, repülőtereken és egyéb nyilvános helyeken. Dubaiban és a többi gazdagabb arab országban vannak elsősorban elterjedve.

Az a lényegük, hogy bedobsz pénzt akkor kinyílik az ajtaja és nevéhez hűen, be lehet bújni aludni.

Ha nálunk valami cég vagy az állam létesítene ilyeneket mondjuk a Keleti Pályaudvaron meg pár másik helyen, lenne sikere szerintetek?

#Magyarország #Sleep Box
2012. dec. 18. 23:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én látnék fantáziát benne,(sőt,hasonló dolgot már előtte "kitaláltam,amikor még nem is lehetett hallani róluk)De Magyarországon elég kiszámíthatatlan a jövője,mert az is előfordulhatna,hogy hajléktalanok sajátítanák ki,vagy vandálok rongálnák meg.Ezeket leszámítva jó ötlet,és én igénybe is venném:)
2012. dec. 19. 00:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát, szerintem ehhez egy másfajta minőség kellene mint ami a keleti meg egyéb pályaudvarokon van.

Egyrészt szétb@sznák a csövesek, mint a jegyautomatákat, másrészt belemásznának, aztán többet normális ember nem használná. Plusz minden második részeg célpontja lenne.

Meg elég para lenne benne aludni, aztán hallgatni ahogy a cigányok balhéznak esténként. Akkor már inkább egy olcsóbb hotelszobám legyen.

Ettől függetlenül, nekem is tetszik a dolog, egy japánban, vagy dubaiban ki is próbálnám, de itthon semmi pénzért sem.

2012. dec. 19. 00:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez nem a siker meg a fejlődés jele ám!

Hanem marxista kifejezéssel élve a munkások kizsákmányolásáé. Azé, hogy egész héten annyit dolgozol, hogy utána hazamenni sincs időd. Nappal tizenhat óra munka, utána evés, fürdés, az éjszakádat pedig a kapszulában töltöd. Vagy fordítva. Ha csak szombat-vasárnap töltesz hosszabb időt a munkahelyen kívül, mi értelme hazamenni? Még váltják is egymást a felhasználók: a nappali műszakban az éjszakás alszik a kapszulában, az éjjeliben pedig a nappalos.

Most egyébként van esély arra, hogy ebbe az irányba "fejlődjünk", úgyhogy van esélyetek nektek is, ha szívetek vágya a kapszulaszálló. Kár, hogy ez lesz az egyetlen eleme a rendszernek, ami Japánra vagy Dubaira emlékeztet.

2012. dec. 19. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!