Melyik jó nő a magyar politikusnők közül?
Figyelt kérdés
Légyszi írjátok oda a szerintetek jó nő neve mellé, hogy melyik pártban van és zárójelben, hogy ti amúgy melyik párttal szimpatizáltok, pl.:
Budai Bernadett, MSZP (Jobbik)
(csak példa volt)
2009. aug. 22. 22:39
2/20 anonim válasza:
Budai Bernadett jól néz ki:D
am mást nemtok
(unszimpatikus az összes párt)
3/20 anonim válasza:
Budai Bernadett szerintem is nagyon jól néz ki, nekem nagyon szimpatikus. De erős túlzás őt politikusnőnek nevezni. Azért a szóvívő és a politikus között van különbség.
5/20 anonim válasza:
Na, megnéztem az összes magyar női politikusnőt.
1.) Dr. Szabóné Müller Tímea (MSZP)
2.) Pelczné Dr. Gáll Ildikó (Fidesz)
3.) Dr. Selmeczi Gabriella (Fidesz)
6/20 anonim válasza:
Morvai Krisztina 'jó nő' xD szerintem (Jobbik)
7/20 anonim válasza:
Göncz Kinga=so sexy,olyan igéző tekintete van,full beindulok tőle :D (mszp) egébként Jobbikkal értek egyet.
9/20 anonim válasza:
Hmm..érdekes kérdés:D
Íme az én rangsorom:
1,Selmeczi Gabriella,Fidesz(Jobbik)-Nálam ő áll az első helyen:)
2,Morvai Krisztina,Jobbik(Jobbik)-Ő is szép
3,Pelczné Gáll Ildikó,Fidesz(Jobbik)-kicsit idősebbfajta de nem rossz:)
4,Budai Bernadett,MSZP(Jobbik)-Szívesen eltöltenék vele egy pásztorórát:)
10/20 A kérdező kommentje:
Morvai és Budai nekem is a kedvencek, de kíváncsi lennék miről beszélgetne egy Jobbikos Budaival az ágyban. :)
2009. aug. 22. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!