Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kelet Magyarországon tényleg...

Kelet Magyarországon tényleg nagyon súlyos a cigányság okozta probléma?

Figyelt kérdés
2012. dec. 17. 17:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
61%
Délkelet is beleszámít? Mert Békéscsabán biztosan nincs súlyos probléma velük, bár a többi településről nem tudok nyilatkozni...
2012. dec. 17. 21:57
 12/20 anonim ***** válasza:
54%
Lassan nem csak ott,ma Budapesten az Árkád nevű plázából kellett a rendőröknek kirakni egy köpködő üvöltve átkolódó cigányasszonyt...
2012. dec. 17. 22:09
 13/20 anonim ***** válasza:
93%
Észak és kelet Magyarországon a cigányok nagyon sok problémát okoznak - lopnak, verekednek- házakat, falvakat tesznek tönkre. Egyáltalán nem akarnak beilleszkedni a társadalomba.
2012. dec. 17. 23:18
 14/20 anonim ***** válasza:
91%

Nem a cigányság okozza a problémát, hanem az hogy buták mint ....

A középiskolánkban a gimnazista cigányok letagadták a szakmunkás cigányokat, még köszönni sem köszöntek nekik.

ÉS nem gimi vs. szakmunkás ellentét van, hanem aki szakmunkásba megy manapság cigány, annak nincs életcélja cask azért odamegy mert ott a leglazább minden. aki meg gimibe annak meg van célja és nem akar lesüllyedni. De vonatkozik ez sok magyarra is, bár ott kisebb a különbség, nekem a szakmunkás haverjaim is az egyik legnormálisabb arcok, nincs akkora szakadék mint cigány és cigány között.

Ahol én élek, itt kevés a probléma a cigányokkal,de még a hülye is tudja hogyha verekedés,lopás,késelés van az első dolog ami biztos: cigányok voltak.

2012. dec. 18. 11:25
 15/20 anonim ***** válasza:
54%

A 11-es vagyok (tegnap 21:57).

Egy szóval sem állítottam, hogy délkeleten nincs velük semmi baj, csak annyit írtam - révén, hogy Békéscsabán élek, hogy itt nincs velük súlyos probléma. De ha figyelmesen elolvassuk a válaszomat, még megtaláljuk az előző állítás mellett azt is, hogy a többi településről nem tudok nyilatkozni...

Egyébként miért ne kéne Békéscsabát nézni? Nem (dél)keleten van, vagy az nem számít? Szerintem örülni kéne inkább, hogy a sok problémás település mellett van egy olyan, ahol nem súlyos a helyzet...

2012. dec. 18. 17:02
 16/20 anonim ***** válasza:
65%
Oszd Magyarorszagot 5 reszre! E-Ny, D-Ny, E-K, D-K, Budapest és környéke. Na ebbol az 5 regiobol az E-Ny-ot kiveve mindenhol rengeteg cigany van. Amugy E-Ny-on is vannak, de a tobbi regioban olyan 10-15-20-25%-os az aranyuk, addig E-Ny-on csak kb. 7%
2012. dec. 18. 19:03
 17/20 anonim válasza:
73%
debreceni vagyok,és elég sokszor volt atrocitásom a dakotákkal...Pl. le akartak rángatni a bicikliről, ki akartak rabolni, kést fogtak a haveromra, na meg ugye a szokásos lehúzások stb. Mostmár ott tartunk hogy gázsprayyal,acélbetétessel, meg nagyapám gumibotjával járok, kelek a városba
2013. febr. 19. 19:08
 18/20 anonim ***** válasza:
Délkelet-Magyarországon, pl.: Békés megyében, ahol élek, nincs sok gond velük. Bár szoktak hangosak lenni, a temetések előtt a halottaskocsi az egész városban végigvonul, főleg hogyha cigányvajda ment el és ekkor hangos zene szól, de ez nem szokta zavarni a magyarságot, ez inkább olyan turistalátványosság. Nem nagyon súlyos a helyzet, de például volt nemrégiben egy olyan helyzet, amikor egy cigány lelőtte a volt szerelmét, aki ráadásul várandós is volt és már volt neki egy gyermeke, a volt barátnőjének az élettársát és a volt barátnő szüleit. De ez olyan egyszer az életben dolog.
2014. aug. 12. 08:58
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
a Cigányok nem Illeszkednek be és soha nem is fognak mivel ők egy ilyen népség vagy meg kell őket ölni vagy övéjük lesz Magyarország mivel 3x annyi gyereket szülnek a másik meg hogy a magyar fiatalok tömegesen elvándorolnak.
2014. szept. 12. 17:20
 20/20 anonim válasza:
29%
Sajnos főleg MISKOLC ahol probléma van C kérdésben, korábban is volt de ahogy telik az idő egyre jobban..
2019. jún. 13. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!