Kelet Magyarországon tényleg nagyon súlyos a cigányság okozta probléma?
Nem a cigányság okozza a problémát, hanem az hogy buták mint ....
A középiskolánkban a gimnazista cigányok letagadták a szakmunkás cigányokat, még köszönni sem köszöntek nekik.
ÉS nem gimi vs. szakmunkás ellentét van, hanem aki szakmunkásba megy manapság cigány, annak nincs életcélja cask azért odamegy mert ott a leglazább minden. aki meg gimibe annak meg van célja és nem akar lesüllyedni. De vonatkozik ez sok magyarra is, bár ott kisebb a különbség, nekem a szakmunkás haverjaim is az egyik legnormálisabb arcok, nincs akkora szakadék mint cigány és cigány között.
Ahol én élek, itt kevés a probléma a cigányokkal,de még a hülye is tudja hogyha verekedés,lopás,késelés van az első dolog ami biztos: cigányok voltak.
A 11-es vagyok (tegnap 21:57).
Egy szóval sem állítottam, hogy délkeleten nincs velük semmi baj, csak annyit írtam - révén, hogy Békéscsabán élek, hogy itt nincs velük súlyos probléma. De ha figyelmesen elolvassuk a válaszomat, még megtaláljuk az előző állítás mellett azt is, hogy a többi településről nem tudok nyilatkozni...
Egyébként miért ne kéne Békéscsabát nézni? Nem (dél)keleten van, vagy az nem számít? Szerintem örülni kéne inkább, hogy a sok problémás település mellett van egy olyan, ahol nem súlyos a helyzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!