Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet a mai magyar-szlovák...

Lehet a mai magyar-szlovák helyzetből háború?

Figyelt kérdés
Sólyom Lászlót nem engedték be Szlovákiába; nyelvtörvény; magyarverések; szlovák gimnazisták nyilatkozata, hogy Magyarország helyén legszívesebben tengert látnának...
2009. aug. 22. 20:45
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
82%
21:13! Nem! Addig van nagy pofájuk amíg nekünk Magyarországon van magyar ellenes kormányunk.
2009. aug. 22. 21:39
 12/28 anonim ***** válasza:
53%
Úgy tűnik itt mindenki Jobbikos.Trianon tragédia volt Magyarország életében,de nem lehet visszacsinálni!Bármilyen kormány lesz is,attól hogy hangoztatja a magyarságát,még a szlovákok nem fognak magyarpártiak lenni.Épp az ilyen szövegek hangoztatása miatt durvulnak még jobban.Vegyétek már észre,hogy ezzel éppen az ott élő magyaroknak ártotok.
2009. aug. 22. 22:33
 13/28 anonim ***** válasza:
88%

A 21:13-as vagyok.

Nem. Én például nem vagyok jobbikos, nem is kedvelem őket, de attól lehet az övékhez hasonló véleményem. És már megint a magyarokra kell kenni a sz@rt?! Nem mi kezdtük a sz@rkavarást és a gyűlölködést, hanem a szomszédaink! A régi magyar területek albérlői kezdték, nem mi. És még szóban sem szabad védekeznünk, ha már tettekben nem lehet...?

2009. aug. 22. 22:52
 14/28 anonim ***** válasza:
37%
inkább azon gondolkodnánk el, minket vajon miért utál az összes szomszédunk ??
2009. aug. 22. 23:06
 15/28 anonim ***** válasza:
71%
Nem lehet. Katonai szövetségben vagyunk.
2009. aug. 23. 00:28
 16/28 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó: volt már erre példa: görög-török háború ha jól emlékszem, de háború esetén tényleg mi szívnánk meg, mindenki slotákiát támogatná, minket senkise, sőt, szerintem a többiek is megindulnának:oláhok,rácok,ukrajna, sztem még Ausztria is.
2009. aug. 23. 02:01
 17/28 anonim ***** válasza:
68%
Emberek!!! Hát már idáig jutottunk,hogy háborúról beszélgetünk? A hülye politikánk, a szomszédos országok magyarjainak "érdekében" elhangzott kijelentéseink okozzák ezt a hatalmas feszültséget,amihez természetes hozzájárul egy hülye szlovák Slota is. Lassítani kellene egy kicsit,mert valóban sokat ártunk a kinti magyaroknak. Az én anyósomék Szlovákiában élnek, de kb. másfél éve nem mertem kimenni hozzájuk, mert a magyar rendszámom láttán félek, hogy megdobálnak. Pedig szívesen mennék.
2009. aug. 23. 08:13
 18/28 anonim ***** válasza:
74%
itt csak diplomáciai háború van, de az már tart egy ideje
2009. aug. 23. 10:27
 19/28 anonim ***** válasza:
93%

Háború?Nevetséges.8)Slota háromszor nősült (első felesége magyar volt), három gyermeke van.Ez egy jó reklám neki és a pártjának és vannak szlovákok akik bedőlnek neki,ez van.A másik dolog pedig az,hogy olyan szlovákok is akadnak akik elfogadják a magyarokat,sőt tudnak is magyarul,vagy akarnak tudni.(az meg már egy másik kérdés,hogy beszélik -e).

Egy előző komihoz hozzászólva:a szlovákokból nem nevelnek hülyéket,sőt nagyon jó iskoláik is vannak.Sokak rossz hozzáállása a hiba a dologban.Viszont nem lehet min csodálkozni,ha hülyeségeket olvasnak,hallanak a magyarokkal kapcsolatban,vagy netalán volt egy rossz tapasztalatuk és általánosítanak.

2009. aug. 26. 12:31
 20/28 anonim ***** válasza:
90%
így tovább olvasva a kommentárokat,arra még senki sem gondolt,hogy a rossz viszony miatt akár majd nehezebben tud Magyarország hatni a nyelvtörvény ellen.
2009. aug. 26. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!