Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kuruc. Infon szoktak hazudni?

A kuruc. Infon szoktak hazudni?

Figyelt kérdés
Sok mindenért lehet szidni az oldalt, a stílus, a szóhasználat, nyilván a dolgokat csak egy szélsőséges oldalról mutatják be, de olyan szokott lenni, hogy valami olyat írnak, amit mondjuk ők találtak ki, és nem igaz?

2012. dec. 16. 21:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
21%

"Akkor miért nem volt egy áldozatnak sem szúrt sebe?"

A patológián dolgozol?

2012. dec. 16. 22:11
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát tudod egy szúrt seb elég erős vérzéssel jár, ha pedig valaki véres lett volna azt tuti mutogatták volna.
2012. dec. 16. 23:10
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül hazudnak, csak egyes esetekben kiszínezik a valóságot kicsit, vagy éppen lényeges részeket nem közölnek.
2012. dec. 17. 00:28
 14/17 anonim ***** válasza:
7%
Ezen a blogon szoktak hazudni...megállás nélkül. A szerényebb értelmi képességű embertársaink egyszerű érzelmeiből nyerészkednek.
2012. dec. 17. 05:34
 15/17 anonim ***** válasza:
97%

En nem gyakran olvasom a kurucot, de - szakteruletem es nyelvtudasom miatt - mar tobbszor fordultak hozzam kerdessel, hogy igaz-e valamely kuruc cikk.

A kerdeses esetek persze eleve gyanusak voltak a kerdezonek, tehat nem tudom, hogy a kuruc cikkeinek hany szazaleka ilyen.

Ami a tenyeket illeti, a kerdezett eseteknek legalabb a feleben HAZUDTAK. Ezek foleg olyan cikkek voltak, amiket ivritul, arabul, vagy japanul irtak eredetileg, a kuruc leforditotta, es meg linket is adott hozzajuk - gondolom azzal a feltetelezessel, hogy azokat csak nagyon kevesen tudjak ellenorizni. Az ilyen tipusu cikkek kivetel nelkul tudatos hazugsagok voltak. (pld az eredeti cikk szerint M esemeny tortent, a kuruc ugy forditotta, hogy Q esemeny tortent, vagy hogy M esemeny NEM tortent).

A masik kerdescsoport, amivel hozzam fordultak, allampolgari jogokkal volt kapcsolatos. Ezekben gyakrabban ferditest talaltam, ritkabban egyszeru hazugsagot. Pld a leggyakoribb, hogy a jognak egy reszet idezik, azt magyarazzak es a paragrafus "de" reszt azt nem. A masik technikajuk ebben az esetben az, hogy helyesen ideznek, de olyasmit magyaraznak bele, ami nincs benne.

2012. dec. 17. 06:25
 16/17 anonim ***** válasza:
90%
Csak azt szoktak.
2012. dec. 28. 16:32
 17/17 A kérdező kommentje:
na, az ilyen válaszokra nem voltam kíváncsi. normálisan kérdeztem, normális válaszokat várok (vártam). a többi válaszolónak köszönöm!
2012. dec. 28. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!