Kiderült milyen diákokkal romkocsmázott Orbán - Véleményetek? :D
Ahogy sejteni lehetett a nagy "egyeztetés" a Fidelitasszal folyt.
Mit szóltok, eleinte vicces volt a felvetés, hogy a saját hűbéreseikkel egyeztetnek, de most kiderült a rög valóság ...
Mégis ki mással tárgyalt volna, amikor a Fidelitason kívüli fiatalok nem tekintik gondolkodó emberi lénynek Orbánt?
Ez most olyan, mintha én olyannal ülnék le tárgyalni, akiről tudom, hogy nem vesz engem emberszámba.
Akkor szemét módon visszakérdezek:
A diákok, diákönkormányzatok, diákérdek képviseletek, a rektorok és tanári kar, meg úgy átlag magyar ember hol nem sz*rja le a Fidelitasz véleményét a kérdésben?
Ennyi erővel megkérdezhettek volna pár szellemi fogyatékost, egy bólogató plüsskutyát vagy magát Hoffmann Rózsát is ...
Ez így korrekt, nehogymár az érintettek belepofázzanak és elszúrják az akciót...
Hisz nem bírják felfogni a minőségi oktatást csak úgy lehet elérni, hogy lebasszuk a ponthatárokat a minimumra és az állami büdzsét zsebre vágják. De nem baj hisz az állam emeli a színvonalat és szélesebb körű és nagyobb összegű a támogatás, sőt aki végképp élhetetlen, az is kap évi 2% kamatozású hitelt, aminek a kamatlábát maga személyesen Orbán Viktor szava garantálja!
Ilyen szilárd és biztos biztosítékot meg sem érdemlünk.
Aki mást állít az egész magyarságot elárulja, sőt biztosan a gonosz Sorost támogatja!
Éljen a Nagy testvér, éljen a Párt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!