Kiket borít sötétebb köd?

'98-ban még istenítettem Viktort (rájuk is szavaztam). Nem telt el egy-két év, hogy meggyűlöljem zsigerből...
Most akkor megvilágosodtam, vagy sötét köd borít? :) :) :)

Az első két válasz telitalálat :)
4-es
Én fordított utat jártam be. 2002-ben démonizáltam (a homlokán a két forgóját szarvaknak láttam csak)...
Ma már nem gondolom, hogy rosszabb lenne, mint az összes többi hulladék a parlamentben.
Ha jól menne a sorom esküszöm már csak röhögnék rajtuk. De mivel az országgal együtt magam is mélyrepülésben vagyok, inkább idegesítenek és felháborítanak.
Úgyhogy nálam elég sötét az a köd...

01:40
"Normális ember nem rajong feltétel nélkül és nem gyűlöl elvetemülten."
Tudod, minden embernek van egy bizonyos ingerküszöb értéke. Egy bizonyos dologban kinek több, kinek kevesebb. Attól még lehet valaki normális, hogy valaki szívből gyűlöli pl. a mostani 26 embert kivégző ámokfutót, vagy mondjuk Anders Breiviket (hogy csak a szélsőséges eseteket említsem). Ha megkérdeznéd ezen ámokfutók hozzátartozóit, ők hogy vélekednének a gyűlöletről?
Orbán ettől messze van, de (mint már említettem) minden embernek más az ingerküszöb értéke...

02:04
"Én fordított utat jártam be. 2002-ben démonizáltam (a homlokán a két forgóját szarvaknak láttam csak)..."
Őszintén érdekelne, hogy miért tekintetted 2002-ben Viktort - mondjuk - a Megváltónak! :) Hadd ne soroljam most a kayaibrahimosezüsthajósországimázsos...bla...bla...bla......stb...stb... eseteket!
"Ma már nem gondolom, hogy rosszabb lenne, mint az összes többi hulladék a parlamentben."
A különbség köztünk csak annyi, hogy én igen. Igen, én gondolom (vagyis meggyőződésem)! :)
"Ha jól menne a sorom esküszöm már csak röhögnék rajtuk. De mivel az országgal együtt magam is mélyrepülésben vagyok, inkább idegesítenek és felháborítanak."
Egyetértek!
"Úgyhogy nálam elég sötét az a köd..."
Osztozom!...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!