Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kiket borít sötétebb köd?

Kiket borít sötétebb köd?

Figyelt kérdés
Az Orbán Viktort istenítő birkákat, vagy akiknek az életük abban teljesedik ki, hogy zsigerből gyűlölik Orbán Viktort?

2012. dec. 16. 00:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Hát ha megmondod a mértékegységet, amiben ez mérhető, akkor kiszámolom neked.
2012. dec. 16. 00:33
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Saller a mértékegysége, és annak a váltója a koki.
2012. dec. 16. 00:59
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a gyűlölet Orbán iránt inkább csak kialakul az emberekben. Én elvoltam vele a kormányzása elején. Azóta már szinte röhögök, hogy van olyan aki hisz neki. Be kell látni, hogy ez sokszor kész idióta.
2012. dec. 16. 01:07
 4/12 Sz1u ***** válasza:
100%

'98-ban még istenítettem Viktort (rájuk is szavaztam). Nem telt el egy-két év, hogy meggyűlöljem zsigerből...

Most akkor megvilágosodtam, vagy sötét köd borít? :) :) :)

2012. dec. 16. 01:24
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkét fajta pszichés eset. Normális ember nem rajong feltétel nélkül és nem gyűlöl elvetemülten.
2012. dec. 16. 01:40
 6/12 anonim ***** válasza:

Az első két válasz telitalálat :)

4-es

Én fordított utat jártam be. 2002-ben démonizáltam (a homlokán a két forgóját szarvaknak láttam csak)...

Ma már nem gondolom, hogy rosszabb lenne, mint az összes többi hulladék a parlamentben.

Ha jól menne a sorom esküszöm már csak röhögnék rajtuk. De mivel az országgal együtt magam is mélyrepülésben vagyok, inkább idegesítenek és felháborítanak.

Úgyhogy nálam elég sötét az a köd...

2012. dec. 16. 02:04
 7/12 Sz1u ***** válasza:
100%

01:40

"Normális ember nem rajong feltétel nélkül és nem gyűlöl elvetemülten."

Tudod, minden embernek van egy bizonyos ingerküszöb értéke. Egy bizonyos dologban kinek több, kinek kevesebb. Attól még lehet valaki normális, hogy valaki szívből gyűlöli pl. a mostani 26 embert kivégző ámokfutót, vagy mondjuk Anders Breiviket (hogy csak a szélsőséges eseteket említsem). Ha megkérdeznéd ezen ámokfutók hozzátartozóit, ők hogy vélekednének a gyűlöletről?

Orbán ettől messze van, de (mint már említettem) minden embernek más az ingerküszöb értéke...

2012. dec. 16. 02:21
 8/12 Sz1u ***** válasza:

02:04

"Én fordított utat jártam be. 2002-ben démonizáltam (a homlokán a két forgóját szarvaknak láttam csak)..."

Őszintén érdekelne, hogy miért tekintetted 2002-ben Viktort - mondjuk - a Megváltónak! :) Hadd ne soroljam most a kayaibrahimosezüsthajósországimázsos...bla...bla...bla......stb...stb... eseteket!

"Ma már nem gondolom, hogy rosszabb lenne, mint az összes többi hulladék a parlamentben."

A különbség köztünk csak annyi, hogy én igen. Igen, én gondolom (vagyis meggyőződésem)! :)

"Ha jól menne a sorom esküszöm már csak röhögnék rajtuk. De mivel az országgal együtt magam is mélyrepülésben vagyok, inkább idegesítenek és felháborítanak."

Egyetértek!

"Úgyhogy nálam elég sötét az a köd..."

Osztozom!...

2012. dec. 16. 02:31
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem semmi bajom vele de javasolnám, hogy az ország problémáinak megvitatására négy egyidejű nyílt fórumot tartson az ország négy, egymástól legtávolabb eső pontjában, és lehetőleg mindegyiken egyszerre jelenjen meg személyesen.
2012. dec. 16. 05:19
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én az embereket a tetteik alapján ítélem meg, nem azután hogy milyen pletykák keringenek róluk,(nyilván figyelembe veszem az általam komoly szavahihető emberek véleményét is) és ha egy ember szembe hazudik engem, talán még egyszer tolerálom is de másodjára már biztos hogy nem. Aki rendszeresen szembe hazudja az embertársait az az én olvasatomban egy nímand, egy gyökér és ennek megfelelően kezelem az ilyeneket, ezek az emberek viszonylag rövid időn belül nevetség tárgyává válnak. Aki rendszeresen nagy tettekről beszél de ezekből a tettekből szinte semmit sem tud megvalósítani aztmeg úgyhívom hogy link hazug hangember, csak beszél a vakvilágba de tehetségtelen, és csak tetszeleg a nagytudású okos ember képében.
2012. dec. 16. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!