Miért ennyire buta ebben a topicban mindenki?
Figyelt kérdés
Többségében azt veszem észre,hogy anti-fideszesek vannak az oldalon akik csípőből lepontoznak mindenkit aki nem az ő véleményükön van. Most mi bajotok van azzal ha valaki fidesz párti??? Neki nem lehet véleménye?? Ennyire dedósak az emberek???? Egyszerűen leesek a székről minden nap,hogy egy szerencsétlen kérdező kérdez valamit erre úgy lepontozzák,mint a huzat..szívem szerint már nem is válaszolok.2012. dec. 15. 13:06
11/26 anonim válasza:
10#
De legalább nem vagyok egyedül! És ez jó :)
12/26 anonim válasza:
Tudod mi az igazán dedós? Ha annyira éretlen, azaz gyerekes jellemed van, hogyha érdekel, hogy más lepontoz. Felnőtt embert, aki nem kere önigazolást kényszeresen másokban, az pont tesz rá.
13/26 anonim válasza:
De a legszomorúbb, hogy ennek a kérdezőnek van szavazati joga!
14/26 anonim válasza:
Én nem szoktam pontozgatni, aki meg igen, az hadd tegye, nem nagyon tud izgatni. Amúgy meg tanuljatok meg helyesen írni, mert ez a mostani szint valami nagyon második osztályos.
15/26 anonim válasza:
A politikában ez van, csak felhúzzák magukat és egymást az emberek.
16/26 doboszoli válasza:
Kérdező, most kellene átgondolni az állatkerti főemlős dilemmáját:" Ki is van a rács mögött??" D))
17/26 bumbi02 válasza:
A százalék semmit nem számít. A százalék feletti nagy szöveges részt kéne nézegetni = a választ.
18/26 anonim válasza:
Ez a pontozósdi nem jelent semmit! Nem kell komolyan venni.
Máshol anyázzák egymást, és sok esetben a balosok jeleskednek ebben (hír24, fn24 pl.)
19/26 anonim válasza:
Amúgy a kérdésben szereplőket én sem szeretem túlzottan :)
20/26 bumbi02 válasza:
Máshol anyázzák egymást, és sok esetben a balosok jeleskednek ebben (hír24, fn24 pl.)
Sok esetben pedig a jobbosok. (kuruc.info)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!