Az ilyen Semjén Zsolt, Schmidt Pál féle emberek hogyan juthattak ilyen magas pozícióra, ha másról másoltak? Miért csak ejnye-bejnye a büntetés?
Az ilyen Semjén Zsolt,Schmidt Pál féle emberek hogyan juthattak ilyen magas pozícióra,ha másról másoltak?Miért csak ejnye-bejnye a büntetés?
Ha jól tudom SP-nek van külön titkára,kapott ezen kívül egy luxusházat ilyen-olyan pénzeket és azt mondta erre hogy ami jár az jár.
Sok ember reggeltől-estig dolgozik mégsem "jár" nekik,max a sárga csekk.
Vagy ott van Zsiga Marcell aki életében egy napot nem dolgozott és 32 évesen már van egy 40millás háza.
Semjén Zsolt ügyéből lesz valami?
Vagy ő is úgy fog járni mint az SP?
az egyetemi hallgatók 90%-nak ilyen a szakdolgozata
nem is nagyon érdekli konzulenst mi van a szakdolgozatban
kár túllihegni
csak másolni lehet (lábjegyzettel meghivatkozva honnan másolsz), mivel eredeti, új gondolatot bele sem engednek sok helyen írni, vagy az úgyis csak minimális lehet (és mehet a lábjegyzetbe)
@21:14: Hát nem tudom, én megdolgoztam a BSc-s szakdolgozatommal is. Sőt az összes ismerősöm szintén.
Ezek úgy jutottak ide, hogy elég hamar előrébb (vagy talán visszább) léptek az evolúcióban és elveszítették a gerincüket.
Hát az is relatív és szak függő.
Például a műszaki tanulmányoknál, informatikánál stb. ezért szoktak szép és új eredmények születni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!