Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi baja van a Jobbiknak...

Mi baja van a Jobbiknak Izraellel?

Figyelt kérdés
Mit szeretnének, az a sok zsidó hol legyen, ha nem Izraelben? Itt nálunk, Magyarországon?

2012. dec. 12. 01:21
1 2 3 4
 21/33 bumbi02 ***** válasza:
88%

Mert a jobbikot nem a szegény palesztin civilek érdeklik, hanem egy terület, ahol nyugodtan zsidózhatnak. És az izrael-palesztin konfliktusban tényleg lehet szidni Izraelt. (no meg a palesztin felet is, egy ilyen évszázados balhéhoz két hülye kell)

Őket nem érdekli ha arab öl arabot. Csak ha a zsidók.

2012. dec. 12. 19:27
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

16-os!

Milyen keresztényeknek szétcsapni az arabok meg a zsidók között? Ajánlom, hogy egy kicsit forgasd a Bibliát, mert a kereszténynek nem szabad ám senki között szétcsapni! A történelemben eddig ismert szétcsapásoknak semmi köze nem volt az igazi keresztényekhez.

Nem véletlenül adta nekik Krisztus a szeretet törvényét!

Erről ennyit.

2012. dec. 12. 19:35
 23/33 anonim ***** válasza:
43%
Mert izrael rasszista és kirekesztő.mit lehet ezeken szeretni?
2012. dec. 12. 20:56
 24/33 anonim ***** válasza:

# 22,

1, ami a "szétcsapni" szót illeti, nem konkretizáltam és bármennyire is megtisztelő segítő szándékod, tudom magamtól is, mire gondoltam

2, a Bibliát forgatom és mindjárt idézek is egy idevágó részt az Igéből:

János 2:13-15

13. Mert közel vala a zsidók husvétja, és felméne Jézus Jeruzsálembe.

14. És ott találá a templomban az ökrök, juhok és galambok árusait és a pénzváltókat, a mint ülnek vala:

15. És kötélből ostort csinálván, kiűzé mindnyájokat a templomból, az ökröket is a juhokat is; és a pénzváltók pénzét kitölté, az asztalokat pedig feldönté;

16. És a galambárusoknak monda: Hordjátok el ezeket innen; ne tegyétek az én Atyám házát kalmárság házává.

Hát, ha ez nem odacsapás a javából, akkor nem tudom mi az...

2012. dec. 12. 21:42
 25/33 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Az általad beidézett rész megközelítőleg sem olyan szétcsapás magukat kereszténynek nevezők tettek a világgal kb. 1000 évben. Pedig ezt a parancsot kapták:

"A szeretet törvénye

Új parancsolatot adok néktek, hogy egymást szeressétek, amint én szerettelek titeket, úgy szeressétek ti is egymást. — JÁNOS 13,34."

2012. dec. 12. 22:26
 26/33 anonim ***** válasza:

Végső soron:

1, Összemosod a keresztényeket a "magukat kereszténynek nevezők" közösségével

2, keresztények cselekedeteinek tudod be a "magukat kereszténynek nevezők" cselekedeteit

Ügyes húzás, gyakran előfordul, sokan beszopják.

3, az általad idézett igerész pompás megoldása lehetne az ázsiai sivatagi válságnak. Zsidók és arabok térjenek meg és éljenek Krisztus parancsolata szerint.

Mi van ebben kivetnivaló?

2012. dec. 13. 00:37
 27/33 anonim ***** válasza:

"Összemosod a keresztényeket a "magukat kereszténynek nevezők" közösségével"

25-ös vagyok.

Ha ez nekem szól akkor magyarázd már el légyszíves hol mosok én össze? Szerintem én következetesen ugyanazon az állásponton állok. Szívesen megvitatom (bár nem tartom magam jó kereszténynek egyáltalán), csak az a baj, hogy az eredeti kérdéstől már "kissé" eltértünk! :)

2012. dec. 13. 07:22
 28/33 anonim ***** válasza:
0%
A Jobbiknak az a baja, hogy fel akarják vásárolni Magyarországot. Simon peresz izrael elnöke ezt kijelentette de erről semmit sem mondanak, közben a magyar föld és az óriási magyar vízkészlet izraeli kézbe kerül... ez a baj!
2012. dec. 21. 15:51
 29/33 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy nem azt akarják, hogy elhagyják iraelt, hanem azt, hogy a megszállt palesztin területeket hagyják el... olvassatok mielőtt írtok kérlek! naivitás felsőfokon..
2012. dec. 21. 16:24
 30/33 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem a jobbiknak Izrael állam kormányával van baja.

Ha a kormányváltáskor az igazi liberális erők veszi át a hatalmat Izraelben, szerintem létrejöhet a megbékélés.

Amíg Izraelt (is!) korrupt, megosztó politikusok irányítják, nem lesz béke soha.

2012. dec. 21. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!