Állítólag elfogták a romák elleni támadások gyanúsítottjait. Mit szóltok a hírhez?
2009. aug. 21. 14:00
1/22 anonim válasza:
Ugyan az lesz, mint Mórral kapcsolatban: majd öt év múlva kiderül, hogy mégsem ők voltak. De most a rendőrségnek muszáj felmutatni valamit...
2/22 anonim válasza:
Szerintem is valamit fel kellett gyorsan mutatni és ennyi 28/F
4/22 anonim válasza:
Ha ők is a gyilkosok úgyis lesz más aki ilyeneket elkövet.
5/22 anonim válasza:
Érdekes módon miután nyilatkozott a tiszaújvárosi roma kisebbség vezetője, rögtön elfogták az állitólagos tetteseket és természetesen nem roma származásúak... bűzlik ez az egész, szerintem a kisebbségi elnök tudja az igazságot.
6/22 anonim válasza:
Nem tudni hogy ráhibáztak, jó felé és nagy erőkkel indultak el vagy esetleg a megfelelési kényszer vakvágányának a csapdájába estek ismét!
Kevés az infó és sok a találgatás.
Sok hibája van a magyar rendőrségnek(politikai megrendelések, pénz hiány stb) de nem az hogy nem dolgoznak.
Ezért nem vagyok elfogult, csak roppant kíváncsi!!!!!!
7/22 anonim válasza:
Nagyon jó ez a hír,köszönet a Rendőrségünknek,nagyszerű munkát végeztek!
8/22 anonim válasza:
És érdekes módon mindez akkor, amikor a köztársasági elnök körül és a szlovák-magyar viszony körül izzik a levegő.
9/22 anonim válasza:
Nekem is gyanús, hogy kicsit "torlódnak" az események!
10/22 anonim válasza:
"Állítólag elfogták..."
Nagyon jó megfogalmazás, sőt tökéletes.
Állítólag el.
De csak Állítólag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!