Színház. Szegedi beépített ember volt, amit mondott, azt azért mondta, mert így kellett lennie. Ugyanez vonatkozik Gyöngyösire. Nem véletlenül fogalmazott rosszul, hanem azért, hogy meglegyen a színház, és lehessen balhé, amit előre terveztek.
2012. dec. 11. 23:03
2/15 anonim válasza:
Legyen min csámcsogni a népnek,a valódi problémákról terelik el a figyelmet akkor és most is!! De egyébként igazat mondtak akkor is és ahogy látom nem sok minden változott a "tisztelt" házban!
2012. dec. 11. 23:08
3/15 anonim válasza:
Ez a kijelentési is egy burkolt zsidózás, de csak egy magánvélemény. Ezzel senkinek semmilyen joga nem sérül. A Gyöngyösi-féle felszólalás pedig listázná a magyarországi zsidókat. Bármilyen hasonló lista még soha nem vezetett jóra a történelemben. Nem csak a zsidók esetében. Szerintem mi már nem akarjuk, hogy még egyszer megismétlődjön a történelem, így csírájában kell elfojtani a hasonló gondolatokat. Szerencsére a társadalom immunitása működik még.
2012. dec. 11. 23:08
4/15 anonim válasza:
"Ez a kijelentési is egy burkolt zsidózás, de csak egy magánvélemény. Ezzel senkinek semmilyen joga nem sérül. A Gyöngyösi-féle felszólalás pedig listázná a magyarországi zsidókat."
Az is egy magánvélemény. Nem adott be hivatalos törvényjavaslatot.
2012. dec. 11. 23:15
5/15 anonim válasza:
"Szerintem mi már nem akarjuk, hogy még egyszer megismétlődjön a történelem"
Teljesen mindegy mit akarsz. Ha láttál volna már életed során történelem könyvet, tudnád, hogy a történelem mindig ciklikusan ismétli önmagát. Minden békés időszakot háború követ és népirtás, minden háborút egy újjáépítési fázis, átmeneti stagnálás, majd újabb háború újabb népirtással. Ez a természet önvédelmi mechanizmusa a túlnépesedés ellen. Az pedig, hogy te mit akarsz a világot nem igazán fogja érdekelni.
2012. dec. 11. 23:19
6/15 anonim válasza:
Zsanád zsidó szóval neki szabad.
Gyöngyösi nem az szóval fúj antiszemita.
2012. dec. 11. 23:20
7/15 anonim válasza:
Bocs, a válságot kihagytam. Szóval a stagnálást a válság követi, majd újabb háború újabb népirtással.
2012. dec. 11. 23:20
8/15 anonim válasza:
Én is ugyanígy furcsállom mikor valaki kétségbe vonja a Harmadik Világháború közeledtét. Hiszen épp a válságfázisban vagyunk, és az elmúlt néhány ezer évben még sosem volt rá példa, hogy ezt ne háború követte volna. Nem értem mi alapján feltételezi azt bárki is, hogy a mostani válság az rendkívüli és a népesség jelentős csökkentése nélkül is ki lehet lábalni belőle. A válságokat akkor is mindig háború követte, mikor még nyoma sem volt túlnépesedésnek.
2012. dec. 11. 23:25
9/15 anonim válasza:
gyöngyösi márton is héber ügynök - majd kiderül
2012. dec. 12. 00:01
10/15 anonim válasza:
"Szerintem mi már nem akarjuk, hogy még egyszer megismétlődjön a történelem, így csírájában kell elfojtani a hasonló gondolatokat. Szerencsére a társadalom immunitása működik még."
Persze, hamarosan már magyar ember nem lesz az országban, de te csak aggódj a cigányokért és a zsidókért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!