Hova tűnt Molnár F. Árpád politikai "tényfeltáró"? Hogyhogy nem tart előadásokat és készít önismétlő videókat Orbán elektrosokk terápiáiról?
errol egy tortenet jut eszembe. asszem arpival tortent. egy reggel egy kurv@ magas hegy tetejen alltunk, amikor arpi azt mondta: menjunk le. hazamentunk, es arper elkezdett pallereket sutni. a paller nagyon finom. EGYSZER viszont budos volt. tegnap.
szoval tegnap epp pallert majszolok, amikor elembukfencezik arpi:
- maga hulye?
- igen.
utana hazamentunk. arpi epp otthon volt. pallereket nyomatott. megettem egyet, erre arpi ugy BEKREPALT, hogy lehidaltam. utana arpi megproszalta, hogy muxik-e a Linux. rulez volt. utana viszont fosasi roham tort ra, es vege lett. nem volt vallatka.
hat, asszem ennyi is eleg, hogy lassatok: arpi a legjobb echenlontanu a vilagon. na jo, TÖKKOLOPI echelontanu jobb fej nala. de csak EGGYEL.
"Kedves" kérdező!
Nekem ő a tényfeltáró,neked az RTL klub.Van köztük különbség.Az már csak a te bajod hogy beveszed a hivatalos média által közvetített szennyet :) Gondolom fogalmad sincs mi az az elektrosokk terápia,tudatmódosítás stb,ilyen technológiák már a 60as években léteztek,ha erről nem tudsz az már csak a te bajod.Kétlem hogy tisztában lennél vele ki is Árpád valójában,de mindegy ítéljél csak a külső alapján
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!