Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti is észrevettétek az ordító...

Ti is észrevettétek az ordító párhuzamot a 2002-es ún. "köteles beszéd" és Gyöngyösi felszólalása utáni hisztériakeltés között?

Figyelt kérdés

Ron Werber visszatért?

Gyurcsány elmondta a róla szóló interjúkötetben, hogy Kövér László fideszes lakossági fórumon elmondott beszédéből önkényesen kiragadtak egy mondatot és azt szándékosan torzították, hogy a fidesz mindenki felakaszt, aki nem rá szavaz.

"S megterveztük, hogy majd Szili Kati sírós hangon, félrehajtott fejjel azt mondja, hogy ez mégiscsak szörnyű, ezt mégsem lehet…"

Aztán megjelent Kovács László kötéllel a nyakában. Volt egy MSZP-s kampány tv-spot amiben egy kislány újságot olvas a fidesz akasztási tervéről.

Ez volt 2002-ben. Pár év múlva elismerték, hogy az egész csak kampányfogás volt!!!

Eltelt tíz év. Én így képzelem.

2012 Gyurcsány Ferenc:

"S megterveztük, hogy majd Újhelyi István sírós hangon, félrehajtott fejjel azt mondja, hogy ez mégiscsak szörnyű, ezt mégsem lehet… És az országgyűlés alelnökeként kitűzi a sárga csillagot. Aztán felszólalások, elhatárolódások, antifasiszta tüntetés, tv-spot, nemzetközi sajtó, stb".

Eltelik öt-hat év és megint bevallják, hogy blöff volt az egész, mert annyira rosszul állt a szénájuk, hogy a választókat csak a szokásos fasisztázással, meg a "majd mi megvédünk titeket" dumával lehet összerántani.

Lehet, hogy Ron Werber Magyarországon járt?

2012. dec. 7. 17:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
7-es: Igen, nagyjából ugyanez a véleményem.
2012. dec. 7. 18:55
 12/20 A kérdező kommentje:

Amennyiben nem reagálnak Gyöngyösi felszólalására ilyen hisztérikusan, két napra rá már mindenki elfelejtette volna.

Látszott, hogy este beindult a szoci gépezet.

A fidesz annyival vezet, hogy nincs olyan "baloldali" erő, ami képes lenne leváltani. Ezért kétségbeesetten, utolsó szalmaszálként kapaszkodnak mindenbe: orbán-ellenesség, náci-kártya, nyugdíjasok mozgósítása, kádár-nosztalgia.

Valahogy össze kell rántani a szétszóródott birkanyájat.

Most, hogy regisztráció van, nem elég arra apellálni, hogy a választás előtti héten, napokban majd meggyőzik a bizonytalanokat.

Eltökélt szavazókra van szükségük, akik veszik a fáradságot és elmennek regisztrálni.

És hát mi is lehet nagyobb veszély az országra?

Természetesen Orbán Viktor és a Jobbik.

Meg a holnaputáni potenciális holokauszt.

Most nem akasztanak, hanem listáznak.

Kétségbeesés tükröződik rajtuk. Bármire képesek, hogy magukhoz vonzzák a szavazókat.

Azért érdekes ez a kettős beszéd, hogy látszólag a cigányokat védik, ugyanakkor az "orbán-cigány", "orsós viktor" szólam még mindig megvan a szoci szavazóknál.

2012. dec. 7. 21:20
 13/20 anonim ***** válasza:
44%
Régen is úgy volt, hogy előbb listáztak, aztán deportáltak, Dunába lőttek.
2012. dec. 7. 22:13
 14/20 A kérdező kommentje:

"Régen is úgy volt, hogy előbb listáztak, aztán deportáltak, Dunába lőttek."

Aha, értem. És 2012 decemberében, még hó végéig reális esély mutatkozik arra, hogy Gyöngyösi felszólalásának hatására Duna-partra vezényeljék a zsidóat...

Meg hogy a Jobbik rendelkezik a megfelelő fegyveres erőkkel és infrastruktúrával + a kormány jóváhagyásával, esetleg támogatásával hogy mindezt zavartalanul végrehajtsa...természetesen még karácsony előtt.

Ennek kb. akkora a valószínűsége, mint a világvégéne dec. 21-én.

És ezt azok is tudják, akik hisztériát keltenek...

2012. dec. 8. 00:02
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Jó, én nem mondtam azt, hogy ez most itt konkrétan bekövetkezik. Csak azt akartam mondani, hogy ezzel ne is játszadozzon senki, ha másért nem, hát azért, mert ez sok ember érzékenységét sérti.
2012. dec. 8. 07:59
 16/20 A kérdező kommentje:

"Jó, én nem mondtam azt, hogy ez most itt konkrétan bekövetkezik."

Mégis erre épült az egész hazug és visszataszító hisztériakampány. Mintha már a spájzban lennének a rohamosztagosok. Szó szerint.

"ha másért nem, hát azért, mert ez sok ember érzékenységét sérti."

Ezt még így el is tudom fogadni.

De akkor elég ezt két mondatban a parlamentben elintézni, nem játszani a "csillagok, csillagok, mondjátok el nekem..." című bohóckodást.

Meg rohanni az óvónénihez rángatni a szoknyáját, hogy a Pistike meghúzta a hajamat.

2012. dec. 8. 14:48
 17/20 anonim ***** válasza:
64%
Valóban ordító a párhuzam, de a szocik nélkül: mindkét esetben egy arrogáns barom beszél vérlázító dolgokat, amik kivágják a biztosítékot a jobb érzésűeknél, majd végül a pártjuk szívja meg a hülyeségbeszélést.
2012. dec. 8. 15:07
 18/20 A kérdező kommentje:

"arrogáns barom" főként a szociknál van

Gyöngyösinél egyetlen mondatért ilyet kijelenteni minimum tudatlanság

2012. dec. 14. 00:10
 19/20 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek:

Annyira véded a Jobbikot és Gyöngyösit, kíváncsi lennék hogyan reagálnál ha egy szoci képviselő mondott volna olyat, hogy fel kellene mérni, "hány olyan képviselő van a parlamentben, aki szerint kommunista bűnöket követtek el Magyarországon pár évtizede, mert ez nem igaz."

Kettős mércét alkalmazol, a sajátjaid szentek, akkor is ha hülyeséget beszélnek. Remélhetőleg kinövöd az elvakultságod.

2012. dec. 14. 03:47
 20/20 A kérdező kommentje:

Alapból abszolút csúsztatás a hasonlatod, mert

1, tény, hogy a komcsik bűnöket követtek el, tehát a szoci (=komcsi) képviselő hazudna (ahogy általában teszik), ha azt állítaná, hogy nem

2, Gyöngyösi nem hazudott a felszólalásában, nem állított hazugságot (a fentivel ellentétben), hanem feltett egy kérdést

Amúgy a szocik még a 2002-es választás előtt azt szajkózták, hogy a papok kampányolnak a fidesznek és arra biztatják a szavazóikat és tagságukat, hogy menjenek el a templomokba és írják fel azoknak a papoknak a nevét, akik kampányolnak és azoknak a templomba járó híveknek a nevét, akik ebben segítik a papokat.

Nos, ebben van gyakorlatuk, ezt csinálták a komcsik kezdettől fogva évtizedekig (talán még ma is?).

Az átkosban bizony vertek agyon papokat, hurcoltak meg embereket azért, mert templomba járnak.

Szóval hol voltak a naaaaaaaagy demokraták, akik ma sárga csillaggal flangálnak????

2002-ben de facto listáztak a szocik.

Vagy az a lista nem számít?

Hogy is van ez?

Havas Szófia mai napik nyilas lázadásnak nevezi 56-ot, mindenféle megrovás nélkül.

Na ez a kettős mérce!

Persze mit is várjunk azoktól, akik azzal büszkélkednek, hogy hazudnak "reggel, éjjel meg este"...

Gyöngyösi felszólalását szándékosan félremagyarázták.

Teljesen érthető és támogatandó dolog.

De hol vannak a naaaaaaaaaagy demokraták, amikor Fico és Slota megvonja a szlovák állampolgárokat CSAK a szlovák-magyar kettős állampolgárokról?

Hol vannak, amikor magyart vernek???

He?

A válasz egyszerű: nem magyarok, ők örülnek, ha magyarokat bántanak.

Szerintem Slotában több jóság van a magyarok iránt, mint a szocikban.

Nem is csoda, apucikájuk még körmöket tépkedett és veséket rúgott le "rohadt magyar!" felkiáltással.

2012. dec. 14. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!