Te tudod mi a "Szebb jövőt! " köszöntés eredete?
A leventemozgalom sosem volt sem fasiszta, sem náci társadalmi szervezet. Olyan volt, mint a cserkészmozgalom.
Ahogy írta a kérdező, a "Szebb jövőt!" az "Adjon az Isten"-re volt válaszköszönés.
A nyilasok a "Kitartás!"-sal köszöntek, amire "Éljen Szálasi!" volt a válasz, teljesen más téma.
Én ezidáig úgy tudtam, hogy csendőrök köszöntek így. Akkor tévedtem.
Ha nektek a Gárda neonáci tömörülés, akkor nem tudom mit csinálnátok, ha tényleg egy neonáci bandával találnátok magatokat szembe. Ott nem maradna arc vér nélkül. Ráadásul azoknak mindegy a származásod. Ha kicsit máshogy nézel rájuk, már ütnek is. Cigányok szintjén vannak agyilag.
Hány zsidónak történt baja itthon, a rendszerváltás óta? De most komolyan!? Összevetve pedig, hány magyar embert bántott a rendszerváltás óta egy másik etnikum?
13-as. Te kultúrember vagy, írásodból kitűnik.
Viszont mégsem veszed észre, hogy pár soros írásodban benne van, hogy a Gárda nem neonáci, majd pedig nem sokkal utána: "Cigányok szintjén vannak agyilag".
Ergo rasszista vagy. A legtöbben így értik a "neonáci"-t.
A Jobbik NEM NEONÁCI!!!
Aza MAgyar Hajnal! De ők már kiváltak a Jobbikból, tehát össze nem keverendők!
Mert asszem a sok nagy Fideszes is ordítana ha Vonát le fideszeszeznénk! DE én Jobbikos vagyok, tehát úgymond én is ordítanák ebbe az esetben!
A Jobbik nem egyenlő a neonácikkal!!!!!
SZEBB JÖVŐT!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!