Mi a véleményetek a Jud Süss fimről?

Nem szeretne bebizonyítani semmit, és szerepel olyan zsidó is a filmben, aki süss ellen volt... hasonlóan ahhoz, ahogy ma is sok zsidó ellenzi a cionizmust.
Egyszerűnek viszonylag egyszerű a történet, de szerintem nem is kell ennél sokkal árnyaltabbnak lennie, nekem tetszett a film. Tanulhatna belőle a zsidóság is és a nem-zsidóság is szerintem, ha nem volna antiszemitának bélyegezve.

"Egész tűrhető film lenne, ha az "Igaz történeten alapult" nevezetű Hollywoodi dokumentumfilmklisé nem szerepelne előtte. Így viszont marad aminek szánták, náci propagandafilm."
Igen hiszen mindenki tudja hogy a zsidók nem csináltak semmi olyasmit mint a jud süssben, sose adtak kölcsönöket, és sose alkudtak ki maguknak előnyös, mindenki más számra meg hátrányos alkukat! A zsidók arról voltak híresek hogy földet műveltek meg bányákban dolgoztak, ahogy ma is teszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!