Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van olyan sok kommunista...

Miért van olyan sok kommunista ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Akik állandóan védik Kádárt, meg szidják az '56-os forradalmárokat, meg a történettudománnyal teljesen ellentétes, semmivel alá nem támasztható érzelmi alapú gyűlölködést nyomják. Vajon ők hogy tévedtek el ennyire az ideológiák útvesztőiben?

2012. nov. 26. 21:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez az, hogy sokan tanultak és mégis közmunkások, de azok akiknek jó fizetésük van ezt nem is akarják látni.
2012. nov. 27. 00:14
 22/25 anonim ***** válasza:
Miért van olyan sok hülye aki ilyen kérdéseket tud feltenni, ha nem tud másként érvelni és gondolkodni,mint a kérdező!
2012. nov. 27. 10:54
 23/25 A kérdező kommentje:

A kommunizmus imádata nem másként gondolkodás, hanem emberiség elleni bűn. Szóval te egy gyilkos vagy.

A megvalósult kommunizmusta ideológiát érti mindenki kommunizmus alatt, és nem egy utópiát. Abból az utópiából egyenesen következett a tömeggyilkosság.

2012. nov. 27. 17:47
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem gyilkoltam eszméért és nem is fogok. Nem vagyok és voltam dogmatista. Emberszerető, tisztelő humanista gondolkodásom vitt arra, hogy ne legyek fasiszta, nacionalista, soviniszta, jobbikos, fideszes és genszter politikus. 56-ot ugy ítélem meg, ahogy megéltem és vallom, hogy mind két oldalon voltak rettenetes dolgok. Arról viszont senki sem fog tudni meggyőzni, hogy akkor miért kellett volna visszaállítani a summás, cseléd időszakot. Pl. a mostani rendszer is becsempészi azt a világot és közben oljággal szédíti fél európát és ugyan ugy kisajátítja az igazságot mind az elmult rendszer.
2012. nov. 27. 18:04
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

" Arról viszont senki sem fog tudni meggyőzni, hogy akkor miért kellett volna visszaállítani a summás, cseléd időszakot. "

Azért,hogy a gazdagok még többet tudják dolgoztatni a csórót egy tányér levesért.Sajna úgy látszik tényleg ez jön vissza:-(

2012. nov. 27. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!