Mit szóltok hozzá, hogy ide jutott Magyarország?
2012. nov. 22. 12:45
11/20 anonim válasza:
Ha zavar, hogy nem ítélnek el valakit olyan bűncselekményért, amit nem követett el, akkor javaslom Észak-Koreát. Ott még nem érezni a gonosz liberalizmus miazmás kipárolgásait, simán elítélnek valakit, mert nem tetszik a pofája, sőt, tárgyalása sincs;)
12/20 anonim válasza:
Kérdezed, hogy hova lenne érdemes elköltözni.
Igazából mindegy, csak indulj minél hamarabb!
13/20 anonim válasza:
Nem bodzaszedéssel kereste, hanem a győzike sóóóval.
A "celebecskék" mindig jól meg vannak fizetve.
Ennél nagyobb horderejű jutalmak, végkielégítések, nokiás dobozok nem zavarnak senkit?
15/20 anonim válasza:
"Oda jutottunk, hogy bűncselekmény hiányában felmentik azt, akit Te történetesen utálsz! "
De mért mentik fel? Az ilyet be kell börtönözni.
17/20 anonim válasza:
"Nem bodzaszedéssel kereste, hanem a győzike sóóóval."
Tudtommal a nagymuter nem szerepelt a sóóóóóban. A pénzt állítólag a mamitól kapta.
18/20 anonim válasza:
"A 17. válaszon besírtam:D"
Én meg ezen sírtam be, mivel Te vagy a 17-es válaszoló. (Gondolom törölték az eredeti 17-est) Mit írt?
19/20 anonim válasza:
Azért a Blikkről és kurucról tájékozódni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!