Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondol magáról ez a...

Mit gondol magáról ez a mocskos kormány? Hol itt a közbiztonság? Ez? Amikor egy 11 éves gyereket ásóval agyonütnek? Aki szerint ez közbiztonság, kívánom neki, hogy így végezze!

Figyelt kérdés

Mit gondolnak magukról? Pintér 2 hét alatt? Minimum élve megfőzni kéne egy ilyen gyilkost. De a máglyahalált se kéne sajnálni az ilyen mocskoktól. Nem érdemelnek golyót, de még kötelet se. 5 perc alatt megfulladna. Halálra verni egy vékony rúddal, minél többet szenvedjen. Ez ilyen nem ember. Legyen cigány, zsidó, magyar, skót, szlovák, lengyel, ukrán, vagy isten tudja mi.

Meddig kell még tűrni, hogy ilyen mocskos férgek gyilkolásszanak? Hogy egy huszonéves nőt, egy tizenéves gyereket csak úgy jókedvükből megöljenek? Hol élünk mi? És még hogy a sötét középkor. Ott fejezték le az ilyeneket, nemhogy még tartották! Vissza a halálbüntetést, persze csak nagyon indokolt, és 100%-ban bebizonyított esetekben, hogy hibásan ne végezhessenek ki senkit!

2012. nov. 3. 13:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

1. Azt, hogy van-e közbiztonság, talán nem egy esetből kellene megítélni.

2. Egészen pontosan milyen intézkedésektől reméled, hogy az ilyen durva, családon belüli (nevezzük nevén a gyereket) erőszakos cselekményeket megakadályozd?

3. Az ügyben példás gyorsasággal meglettek a gyanúsítottak. A gyors felderítés szerinted nem inkább jelzi (bár egy esetből nem lehet itt sem ítélni) a közbiztonság színvonalát. Mi lehet nagyobb elrettentő erő, mint a lebukás veszélye?

4. Kívánod neki? Miféle ember az, aki elítéli az erőszakot, de a vele egyet nem értőkkel szeretné, ha erőszakos cselekedetek történnének?

2012. nov. 3. 19:29
 12/20 A kérdező kommentje:

Ha lenne visszatartóerő, nem lenne ennyi ilyen eset. Ha nem ez is megúszhatná legjobb esetben is életfogytiglannal, de már orvosszakértők vizsgálják, hogy nem beszámítható. Oké, akkor fejbelőni. De ha visszahoznák a halálbüntetést, vagy esetleg az ilyen férgeket egyszerűen fel lehetne koncolni a főtéren, nyílvánsan, és raknának az EU-nak egy nagy lapát szart, akkor lehet, hogy ez a nő sem öl/et/te volna meg, mert ezzel a saját életének is véget vet.

Milyen ember az ilyen?

Én akkori információk szerint ott jártam, hogy két hajléktalan ölte meg, ásóval.

2012. nov. 3. 20:53
 13/20 anonim ***** válasza:

Teljesen abszurd elvárás egy olyan világ, ahol nem esik meg semmilyen ilyen eset.

Ha pedig kiderül, hogy nem volt beszámítható a nő, akkor pedig semminek nem lett volna visszatartó ereje.

Nem lehet mindenki mellé rendőrt állítani.

A halálbüntetés visszatartó erejét pedig erősen kétségbe vonja, hogy amíg volt, addig is voltak ilyen esetek. Az USA a fejlett világ legrosszabb statisztikáival rendelkezik.

2012. nov. 3. 20:58
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

"Ha lenne visszatartóerő, nem lenne ennyi ilyen eset. "

Értelmes embernek az 1 év börtön is visszatartó. A többinek meg mindegy, hogy 40 év vagy fejlövés.

2012. nov. 3. 21:20
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

1. A halálbüntetés önmagából nem megoldás, most sok ember az eset kapcsán indulatból követeli. Azért közel sem mindig ilyen nyilvánvaló, hogy ki a tettes.

2. Egyetértek a többiekkel, ilyen esetek mindig lesznek sajnos. A felderítés hatékonyságát lehet még fokozni.

3. Nem konkrétan ez, de sok olyan eset van, ami összefügg a megélhetéssel, sokan pénz miatt ölnek, illetve a családi tragédiák nagy része is anyagi problémákra vezethető vissza. Itt már van felelőssége a kormánynak: ha az emberek rosszabbul élnek, megszaporodnak az ilyen esetek. (Megjegyzem nincs olyan nap, hogy ne legyen egy ilyen hír)

4. 2 hét alatt közbiztonság? PPPFff. .. ugyan már... sok birka ezt is bevette...

2012. nov. 4. 20:44
 16/20 anonim ***** válasza:
69%

"2 hét alatt közbiztonság? PPPFff. .. ugyan már... sok birka ezt is bevette..."

Ja. A sok jobbikos folyton azt hiszi, hogy ezt komolyan gondolták.

2012. nov. 4. 21:08
 17/20 anonim ***** válasza:
Ott a helyszínen kivégezni.Úgy ahogy elkövette a gyilkosságot.Megtorpannának a kemény legények is. Azt kén ásóval leütni aki eltörölte a halálbüntetést.
2012. nov. 5. 21:07
 18/20 Pro Patria ***** válasza:

Megértem a felháborodásodat. De mondj egy országot, ahol nincs gyilkosság. Mindig, mindenhol volt, lesz is.

Ahogyan a 11-03 19:29-es válaszoló írta, sokkal inkább az látható, hogy manapság ezeknek a bűnöknek az elkövetői - a korábbi évek helyett - napok alatt megvannak.

Azt pedig nem lehet kivédeni, ha egy anya a saját gyerekét megöli. Ilyenkor nem lehet azt mondani, hogy ha több járőr lenne az utcán, vagy térfigyelőkamerák, nem történt volna meg, mint Bándy Kata esete. Egy ilyen gyilkosságot nem lehet megakadályozni, hiszen az anyjától már csak nem tarthatjuk távol. Ki mellé engedjük, ha nem a szüleihez...?

2012. nov. 10. 15:40
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is gyenge a rendőrség és a törvények is sz@rok,mert minden a támadókat védi.Ha pl önvédelemből megöl az ember valakit,akkor persze,hogy a sértett felet csukják le.És nem mellesleg jó volt az a magyar gárda,sőt,kéne ide csendőrség is,mert felénk pl tombolnak a cigányok.Már egymás után nem is tudom hányszor találkoztam megállókban vandálkodó cigányokkal az elmúlt időben.Legutoljára engem,de előttem egy nagymamát és az unokáját vették célba.Szép,mi?És még hallottam balhékról.Úgyhogy nagyon gyorsan kell ide valami változás,mert az nem megoldás,hogy lassan már nappal is félek kimozdulni az utcára.Most akkor ki se mozduljon senki a házból,mert egyre veszélyesebb lett a világ?Oké,mindig is voltak ilyenek,de ami mostanában van,az már tényleg SOK.A másik súlyos téma meg a drogosok.Legszívesebben az összeset összegyűjteném és benyomnák őket egy kényszerelvonóra,mert a drog hatása alatt kiszámíthatatlanok és veszélyesek.Csak lehet,már nincs a börtönökben elég hely.El vagyok keseredve.
2012. dec. 26. 00:20
 20/20 anonim ***** válasza:
Jav:elvonókban.
2012. dec. 26. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!