Vajon mikor lesz ilyen Magyarország?
1. Azonos nemű párok házasságot köthetnek gyereket vállalhatnak.
2. Végre kiegyezünk a szomszédos államokkal, történelmi dolgokban s közösen építünk egy jobb és élhetőbb világot, ahol nem lesz semmiféle megkülönböztetés negatív értelemben.
3. Magyarországon Geotermikus energiát használjuk fel energia feldolgozásra s új fajta energia növényeket termelünk melyekből bio etanol és Biogázokat készíthetünk mellyel olcsóbb lehetne a fűtés.
Nem akarok vitát indítani ,de én nem akarom ,hogy ez bekövetkezzen ,eleget szenvedtünk már ahhoz hogy teljes joggal ,miénk legyen nagy Magyarország ,ami amúgy is megillet minket.Nem támogatom a melegek házasságát
azt hogy gyereket válaljanak meg végképp ,nem már csak agyerek miatt sem.Végül is mit mondana egy kis gyerek az óvodában ha megkérdezik mi az anyukád és apukád neve ?Béla és Józsi?Ez kell nekünk ?Nem ,nincs bajom a melegekkel ,ha szépen csendben eléldegélnek a párjukkal akár ,nem hirdetik hogy homosexuálisak.Az hogy kiegyezünk-e attól függ ,hogy ők hogy állnak hozzánk ,mert szerintem mi semmit nem vétettünk ellenük.A megkülönböztetésről az a véleményem ,hogy nem véletlen és semmiképp nem bőrszín alapján működik ,hanem a tettek miatt.Egyszóval ,mivel magyar vagyok nem érdekelnek a környező népek ,akik annyi rosszat tettek velünk ,nem érzem helyénvalónak ,hogy ez megtorlás nélkül maradjon,vagy anélkül hogy megkapnánk ami nekünk jár.Nyugat Európáról nem is beszélve.Századokig voltunk védőbástya és mit kaptunk cserébe? Trianont.Hát köszönöm de én ebből nem kérek.Nevezzetek neonácinak vagy aminek akartok.De én nem fogok belenyugodni ,mert nehogy már nekünk kelljen egyezkedni és megváltozni.Ez a média agymosása miatt van.Amíg a gonoszság létezik a földön addig kell ellene küzdeni.
Ne haragudj, de olyan közhelyesek. Ehhez tényleg már csak a magassarkú és a "világbéke" kézjel kell, és indulni lehet vele egy szépségversenyen.
Én ennél önállóbb, és szélesebb témákra kiterjedő irányvonalat fogalmaztam meg egy hasonló kérdésben.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__339..
Az első ötletet még csak csak lenyomják párévtized múlva a nép torkán...
A másik kettő viszont soha nem valósul meg teljesen.
A történelemmel nem lehet alkudozni, vagy úgy volt vagy nem, netalán halvány sejtelmünk sincs mi történt akkor ezért semmit sem mondunk. De más alternatíva nincsen.
A szorosabb együttműködésről víziók már vannak csak a kidolgozás és az akarat (Hisz mint benn vagyunk, vagy hamarosan bent leszünk az Eu-ban, minek egy külön szövetség?) hiányzik.
A geotermikus energia meg gyógyfürdőkön kívül gyakorlatilag érdemben nem hasznosítható Magyarországon. Ahogy a technológiai fejlődés sem teszi belátható időn belül kiválthatóvá a különböző biocuccokal a fosszilis energiahordozókat. Kivéve persze ha az utóbbi kifogy, akkor viszont a semmivel sem környezetbarátabb megújuló energiaforrásokat, részesítsük előnyben.
Az első kérdésre visszakanyarodva kárpótlásként rendezhetünk, már idén legfeljebb jövőre egy Mr. Hungary versenyt, két a a valóságtól némileg elrugaszkodott induló, máris megvan hozzá.
Pro patria én nem akarok egy keresztény-nemzeti Magyar államba élni, nem hiányzik.
Jártam hittanra, unalmas volt, max az volt az izgalmas mikor meg 2 szintén liberális hittan társam kérdezgettünk pár dolgokat az eutanáziáról, homoszexuálisok jogairól, válásról, abortuszról.
1. Reméljük soha, élettársi kapcsolatra így is van lehetősége, gyerek fejlődésében meg kárt tenne.
2. Hát hogy is mondjam finoman? Szóval a kiegyezés azt jelentené, hogy visszakapjuk, ami a miénk? Ebbe aligha mennek bele. Problémamentes együttműködés úgysem lesz. Tudod miért? Mert az érdekeink ütköznek egymással. Naivnak kell lenni, hogy valaki ne lássa ezt be.
3. Soha. Ez lehetetlen.
"Pro patria én nem akarok egy keresztény-nemzeti Magyar államba élni, nem hiányzik."
- Hol láttad az általam belinkelt kérdésben található képben egyszer is a "keresztény" szót, vagy akár bármit is, ami utal a vallásra? Szerintem meg sem nézted.
Hát az egyeshez először is meg kéne vizsgálni, hogy hogyan hat a gyerekre ha nem normális családban nőnek fel. Amíg erről nincsen tudományos konszenzus addig ne is fogadjanak örökbe.
A második most elsősorban rajtuk múlik perpill ugyanis elég nehéz lenne kellemetlenséget okozni pl a román kisebbségnek Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!