Bajnai lesz az MSZP és a DK közös miniszterelnök-jelöltje?
Bajnai bejelentette, hogy visszatér a politikába.
Gyurcsány pártja támogatja Bajnait, valószínű az MSZP is mögé áll.
Az LMP bizonytalan, szerintem inkább önállóan fognak indulni a következő választásokon, hogy bizonyítsák "lehet más a politika".
Mit várhat Bajnai ettől a szövetségtől?
hülyék lennének nem kihasználni olcsó munkaerő mjad az osztrák leveleket is szét válogatja meg az adminisztrációt is megcsinálja ... ez egy jó befektetés nekik még lehet az adózás is kedvezőbb lesz ...
kell nekünk az eu? addig nem lesz itt egység még béreket sem hozzák egységre ...attól félek ha ez megtörténne kiürülne az ország ...
"Én őszintén remélem Bajnai mögött ott lesz az mszp dk szdsz is ... "
Ennyire utálod?
Észre kellene venni, hogy a szereposztás fordított. Nem arról van szó, ki ki mögé áll be. Hanem arról, tud-e valaki az előrejutáshoz olyan minimumot mondani, amely elegendő a kilábaláshoz, és szükséges az előrejutáshoz. Majd pedig az a kérdés, elég sokan elhiszik-e, tényleg erről szól a mese.
Ma a pártok hatalomban gondolkodnak, ezért azt vizsgálják, milyen viselkedés hoz több hatalmat. Ha egy csoport előrejutásban gondolkodik, akkor vagy felismerik ezt a pártok és mögé állnak (ekkor többen lesznek), vagy nem (ekkor kevesebben). Ma még lehet hezitálni. De dönteni elég gyorsan kell, mert dolog van bőven.
Nem programot kell kijelölni, mert az sokféle van és veszekedésre ad alkalmat. Elveket kell kijelölni, amit mindenki elfogad, amikor programban gondolkodik. Ilyeneket, mint egyenlő esély, egyenlő jog, öngondoskodás, összefogás, "ha te nem bántasz én sem bántlak", és még sok alapvető emberi magatartás. Ha elég sokan elfogadják, megváltozhat a jövőnk. Ha nem, azt kapjuk, amit érdemlünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!