Mitől béke a békemenet?
Speciel az egy HRP-4c android, de igen az én vagyok, blogolni viszont nem szoktam. Véleményt írni talán. Csak fáradtan általában nem írok értelmes dolgot. :)
Ezt viszont a ketteskének küldöm szeretettel:
Olvassa el a hozzászólásokat, nem olyan visszafogottak mint enyém fentebb. És bármennyire nem fog tetszeni amit ott lát, legalább pár perc erejéig próbálja már átgondolni miért gondolják ezt ők a békemenetről ... nem a végeredmény a lényeg, hanem az, hogy megpróbálja.
Ez csak azért szükséges mert a médiának muszáj egy ilyen volumenű akcióról beszámolnia és céljai megemlítése mellett nem tud elsiklani, így az emberek kapnak némi tájékoztatást, h. nem csak Magyarország létezik !
Én pl médiában azt nem szeretem h. semmi eu-s hírt nem hallani .... szlovén helyzet vagy a spanyol hiányról alig hallani max akkor ha hitel kapnak és h. ők boldogok ... v. tüntetnek mert a jobboldali kormány megszorít .... én spec a válság után kezdtem külföldi médiákat olvasni statisztikákat nézegetni... meglepődtem mennyi mindenről nem is tájékoztattak ...
"A széthúzást, a megosztást kell legyőzni, az az ország ellensége, a béke az ország jövője! Erős nemzetté csak egymással összefogva, békében válhatunk."
A fenti megállapításom értékelése:
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik.
Bízva abban, hogy ez a mutató lassan elmozdul erről az értékről, ideírom mégegyszer:
A SZÉTHÚZÁST, A MEGOSZTÁST KELL LEGYŐZNI, AZ AZ ORSZÁG ELLENSÉGE, A BÉKE AZ ORSZÁG JÖVŐJE! ERŐS NEMZETTÉ CSAK EGYMÁSSAL ÖSSZEFOGVA, BÉKÉBEN VÁLHATUNK.
"A SZÉTHÚZÁST, A MEGOSZTÁST KELL LEGYŐZNI, AZ AZ ORSZÁG ELLENSÉGE, A BÉKE AZ ORSZÁG JÖVŐJE! ERŐS NEMZETTÉ CSAK EGYMÁSSAL ÖSSZEFOGVA, BÉKÉBEN VÁLHATUNK."
Ez mind szép és jó, csak ehhez a béke mentnek SEMMI köze nincs (sajnos)...
Pedig ez az üzenete:
Az országban két erő feszül egymásnak a béke, az összefogás erői, a békétlenség a széthúzás erőinek. A széthúzás erői a nemzet ellen küzdenek beférkőznek mindenhová, pártokba, szervezetekbe, egyesületekbe, emberek közé, egymás ellen hergelik a cigányságot a magyarsággal, orvost a beteggel, tanárt a diákkal, bicajost az autóssal, ez az erő a nemzet gyengítését hivatott elérni, pártokra szedi a nemzetet, darabjaira a pártokat, addig oszt, amíg az ember egymaga nem marad. Ennek üzen hadat a békemenet. A széthúzás erői morzsolják a baloldalt is, az összefogás ereje eggyé kovácsolta a jobboldalt. De az ország elemi érdeke a társadalmi béke, az összefogás megteremtése, minél nagyobb mértékben elérjük annál sikeresebb nemzet leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!