Hallottatok a magyarok a magyarokért pártról?
Ez nem egy párt, hanem egy hölgy honlapja.
"Szeretnék visszafogottan bemutatkozni.
Vidéken élő, szerény iskolai tanulmányokkal rendelkező 40-éves családanya vagyok. Magyar viszonylatokhoz képest még jól élünk. Pártbeállitottságom fideszes volt , de nem éltem soha diktatúrában. Nekünk pont a 80-évek magyarországa kellene ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. Viszont az ídő kerekét visszafordítani nem lehet. "
Tökmindegy, az államférfiak (és hölgyek) már kihaltak.
Ugye államférfi az, aki a hazának él.
Politikus pedig az, aki a hazából.
Amatőr.
A szociális kérdésekkel kapcsolatban mi az álláspontjuk például (addig OK, hogy egészségügy, nyugdíj).
Ezen még sokat kell dolgozni.
Korrekt állítás, hogy szerény iskolázottsággal rendelkezik a hölgy, mert az egész hemzseg a helyesírási hibáktól. A fejlécben a himnusz szövegét is hibásan idézi.
Elolvastam pár elképzelését. Ennél már 14 évesen is illene komplexebben gondolkodni.
szerintem a szerény után nem elírásból nincs vessző :D
Aki régen Fideszes volt most meg nem az politikailag nem lehet valami tájékozott. Pontosan azt teszik amit megígértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!