Ha a nyugdíjakat lehet évente 2x inflációkövetően emelni, akkor a béreket miért is nem lehet ugyanígy?
17:54
"...ezek az emberek már ledolgoztak 40-45 évet, ..."
Az egyik fő probléma ott van a rendszerben, hogy a mostani nyugdíjasok többsége éppenséggel sohasem dolgozott le 40-45 évet, hanem 20-30 akárhány év munkaviszony után, jóval korhatár előtt elhúzott nyugdíjba.
Azért, mert a sok nyugdíjas hatalmas szavazóbázist biztosít a pártoknak!
Bicskanyitogató, hogy a kormány nem mer/nem akar beszélni a nyugdíjkérdésről (mint a Jobbik előtt a cigány, segély kérdésről).
Pedig a vak is látja, hogy a rendszer fenntarthatatlan. Ahelyett, hogy tennének végre valamit, a munkaválók terheit emelik a végtelenségig.
Mutassatok egy nyugdíjast aki nem a munka hőse volt .Sajna ez tény ! ( FIGYELJÉTEK MEG A REAKCIÓKAT )Természetesen sokan vannak akinek valóban kicsi a nyugdíja , de aki most talált munkát annak a helyzete kilátástalanabb. A TV - ben volt egy riport amely szerint 600 000 ezer Ft-ot kereső akárki azt hiszem három gyerekkel NULLA Ft adót fizet. Aki minimálbért kap AZ ADÓZIK rendesen.Szerintem ezeket az ellentéteket kell felszámolni.
Szerintem aki nem dolgozik ( táppénz , gyes , gyed , nyugdíj ..stb )olyan összeget kéne kapnia , hogy megélhessen belőle függetlenül attól hogy igazgató vagy segédmunkásként dolgozott.Munkahelyet kell biztosítani tisztességes munkafeltételekkel ezalatt értem munka körülmény és tisztességes munkabér.
JA EZ CSAK ÁLOM , IGEN TUDOM !
Koncentráljatok az első mondatomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!